Okay indrømmet – den sidste barselstid før baby ankommer kan være lidt lang. Meget af tiden går på sofaen med en varmepude og lækre snacks. Når man ligger der kan man virkelig få kørt nogle serier igennem på nettet. Herunder får du mit bud på 10 serier du med fordel kan se når du ligger og venter på de første fødselstegn. Serierne er det man nok vil kalde tøseserier, med masser af drama, intriger og tudescener, hvilket er helt fantastisk når man er gravid og hormonel.

tøseserier

Pretty Little Liars

Skøn serie om 4 piger der lever deres liv fyldt med løgne og hemmeligheder. Den er rigtig spændende og der er rig mulighed for at gætte med på hvem der mon gemmer sig bag seriens mystisk “A”. Tøseserie med alt hvad der hører til af kærlighed, had, familieintriger krydret med mord og andre forbrydelser.

The Fosters

Serie om et Lesbisk par der adopterer flere børn og deres indbyrdes stridigheder. Der er masser af hemmeligheder, kærlighed, familiekontroverser mens man følger Callies kamp for at blive adopteret ind i familien sammen med hendes lillebror.

Hit the floor

Serie om Ahsha der kæmper en kamp for at blive en dygtig professionel danser hos et basketball hold i Los Angeles. Her følger vi Ahshas familie og kollegaer i en hverdag med kærlighed, forbrydelser, mord og beskidte tøsetricks blandet med en masse fantastisk dans og musik.

Hart of Dixie

Vi følger den unge doktor Hart i hendes hverdag hvor hun kæmper for at blive accepteret som ny læge i en lille landsby. Her møder vi byens meget forskellige personligheder, i mens doktor Hart skaber forhold, venskaber og udfordringer for sig selv i sin dagligdag.

The Secret Life of the American Teenager

Vi møder Amy, en gravid teenager fra Californien, og følger hendes hverdag med skolegang, venner og kærester. Samtidig kæmper hun en brag kamp for at blive en god mor for sin søn og blive accepteret af det samfund hun lever i.

Har du forresten pakket din taske til når du skal føde? Eller kan du se lige her hvad du skal huske at have med på hospitalet!

Gossip girl

Vi følger en gruppe unge mennesker fra en privat skole i New York City. De tilhører overklassen og lever et liv med vilde fester, dyre shoppingture og samtidig masser af hemmeligheder og drama.

90210

En ny fortolkning af den populære 1990’er serie Beverly Hills 90210. Vi følger en gruppe unge der lever det glamourøse liv i Beverly Hills, med skolegang, kærester, familieproblemer og masser af god drama.

The Lying game

Vi følger teenageren Emma, der er adopteret og finder ud af at hun har en enægget tvillingesøster. De to piger har indtil nu haft vidt forskellige liv, men bytter for nogle dage plads, og det bliver starten på en lang historie der efterhånden indeholder flere løgne og hemmeligheder end de selv kan styre.

Devious Maids

Hvis du elsker desperate housewifes vil du elske denne serie. Den handler om livet for 4 stuepiger, der lever et liv blandt familier med hemmeligheder og løgne. De 4 meget forskellige piger kommer fra forskellige baggrunde, og har vidt forskellige måder at tackle deres udfordringer på.

The Client List

I serien følger vi den enlige mor Riley, der gør alt i sin magt for at opretholde et godt liv for deres børn efter hendes mand forsvinder. Hun ender dog hurtigt med at leve et farligt dobbeltliv, som dog kommer i strid med deres familieliv.

30 forslag til andre serier du skal se

Her er 30 TV-serie-anbefalinger mere til kommende mødre, som du kan nyde under barselsorlov og imens du venter på den lille:

  1. Venner
  2. Gilmore Girls
  3. Grey’s Anatomy
  4. Sex and the City
  5. The Mindy Project
  6. The Bold Type
  7. New Girl
  8. Gossip Girl
  9. The Marvelous Mrs. Maisel
  10. Jane the Virgin
  11. Parks and Recreation
  12. The Good Place
  13. Brooklyn Nine-Nine
  14. The Vampire Diaries
  15. Scandal
  16. Big Little Lies
  17. Orange Is the New Black
  18. Desperate Housewives
  19. One Tree Hill
  20. The Handmaid’s Tale
  21. Downton Abbey
  22. The Crown
  23. Pretty Little Liars
  24. Revenge
  25. The OC
  26. How I Met Your Mother
  27. Crazy Ex-Girlfriend
  28. Private Practice
  29. Ugly Betty
  30. Hart of Dixie

Det er en god blanding af drama, komedie og romantik, og ikke mindst masser af timers underholdning mens du venter på baby’s ankomst.

Jeg håber at I kan bruge mine forslag til nogle gode tøseserier til barselstiden. Kender du andre serier der er gode at se mens man venter på baby? Læg dem i en kommentar herunder!

Dette blogindlæg er oprindeligt udgivet den 12. februar 2016, men er efterfølgende opdateret og genudgivet, for at give dig den bedste oplevelse og mest opdaterede information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *