ferie

Ja det er sq ikke særligt sjovt at stå op kl 6.30 når vækkeuret ringer og man bare hellere ville blive under dynen og putte med manden og J. I sær ikke når alle andre bliver under dynen og holder ferie i denne uge. Zombiemor og superfar får drengen afleveret i vuggestuen til trods for at vi meget hellere ville holde familieferie som alle vores facebookvenner tilsynladende gør.

På arbejdet er der lige tid til at tjekke hvad der mon sker i den virkelige verden (facebook), og her bliver man heldigvis fodret med billeder af alle lykkelige pandekagespisende-, gåturselskende-, svømmehalsbesøgende-, forårshavevandrende familier.

Dagen fortsætter med snaps fra veninderne, der alle leger hjemme med deres skønne unger. Cykler ture i det gode vejr, bager boller til manden kommer hjem eller leger superhelte i nattøj hele dagen.

Ja ferie er sq skønt, men det er ikke skide skønt når ens ferie går med arbejde og savn til den skønneste lille bandit, der bruger mere tid med pædagogerne i vuggestuen end med sine forældre.

Vi har valgt ikke at holde vinterferie i år. Jeg må derfor nøjes med at se på skønne billeder fra vores sidste familieferie, som gik til Norge, skøn natur ikke? Jeg vil hellere bruge min ferie lige inden min barsel, så jeg må holde ud nogle uger endnu. Men til den tid holder jeg så 4 ugers ferie, og så skal jeg sq fodre facebook og snapchatvennerne med skønne feriebilleder af overskudsmor, der bager, sylter, gør rent og leger med børnet i haven (eller tyk mor på sofaen der spiser chips).

God ikke-ferie til alle arbejdende folk derude !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *