ønsker lillesøster

Åh hvor kan man bruge lang tid til at sidde og drømme om lækre ønsker til lillesøster mens man surfer rundt på nettet. Vi har jo så mange ting fra J, men nu er det jo en pige og derfor en helt ny verden. Her er lidt af de ting jeg er faldet over idag:

Skøn babynest i sart lyserød fra Mammashop til 599kr

Faktisk har vi jo en babynest fra J, og den er næsten som ny og skøn og lækker og alt det der.. Men den er blå med flyvemaskiner på.. Jeg er jo egentlig ikke en der går ind for pige/drengefarver, men det virker bare lidt forkert? Eller er det mig der er forkert på den?

Sebra baby sengetøj fra Sovedyret til 299kr

Elsker simpelthen tekstilerne fra Sebra. De små rådyr er bare de sødeste, så selvfølgelig skal lillesøster også have nogle af dem.

Skip Hop Minipusletaske fra Babygear.dk 414kr

Jeg har en stor pusletaske fra Emmeljunga idag. Jeg synes den er lidt stor og bliver nemt rodet. Derfor ønsker jeg mig helt vildt en lille lækker pusletaske til lige at have det mest nødvendige med i.

Joha heldragt i sommeruld fra Ugleunger.dk til 137,4kr

Jeg elsker simpelthen tøj fra Joha, især deres lækre ulddragter. Uld er bare så lækkert til de små og man kan bare få så mange skønne dragter.

Sebra puttekasse fra Pixizoo.dk til 200kr

Som nævnt før kan jeg slet ikke stå for Sebra, og denne puttekasse er da ingen undtagelse. Der går jo nok lidt inden hun kan bruge det, faktisk er J først lige begyndt at kunne udføre sådan nogle små motoriklege nu hvor han er 14 måneder. Men de første 14 måneder går jo bare så lynhurtigt. Synes lige han er blevet født..

Ha en rigtig skøn dag alle sammen!

 

//Siden indeholder affiliatelinks//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *