Koffein

Koffein og graviditet hænger ikke ret godt sammen.. jeg ved det.., men nogen gange falder jeg bare i. Vi har haft en virkelig lang nat med Vildbassen i sengen der bestemt ikke ville sove. Han vågnede omkring kl 2, og sov stort set ikke igen, men moslede rundt og klatrede på mor og far. Suk jeg følte mig igen som en zombie da vækkeuret ringede.

Efter at J var afleveret i vuggestuen kørte vi på arbejde, og fik sat en kande kaffe over. Puha det var tiltrængt, og inden klokken slog ti stod der da også en cola på mit bord. Puha sikke en nat men en dreng der bare ikke ville sove. Nu skal vi snart til lægen og have kigget på ørene, for at være sikker på at det ikke er det der driller ham om natten. Det her natteroderi har stået på nogle uger nu, og mor og far bliver mere og mere udkørte. Nu starter far også snart på nyt arbejde, hvor han skal køre før vi står op og først er hjemme når J er puttet, så jeg håber virkelig J sover bedre indenfor nær fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *