Okay indrømmet, i denne graviditet hoppede jeg i ventebukserne allerede inden uge 8. Der er simpelthen ikke noget værre end bukser der strammer hen over maven selv tidligt i graviditeten. Jeg har en del ventetøj fra da jeg ventede J, og har da også fornyet graderoben en smule denne graviditet. Her kommer mine tips til hvor du kan finde lækkert og billigt ventetøj. Jeg har lagt 6 forslag til steder du skal lede næste gang du skal shoppe ventetøj.

ventetøj

Kjole // Bluse // Cardigan (reklamelinks)

H&M

Her finder du et rimeligt udvalg der kan passe de fleste. Jeg er specielt glade for deres ventebukser, der fås til rigtig gode priser. Derudover har jeg nogle kjoler og toppe som jeg synes jeg rigtig fine til prisen. Jeg glemte næsten at nævne deres leggins, som er et must hvis man er gravid i foråret eller sommeren. Generelt er deres basisvarer bare skønne og billige.

Mammashop.dk (reklamelink)

Hos mammashop.dk kan du virkelig finde meget lækkert ventetøj. Du kan finde en masse du både kan bruge under graviditeten, og som også er ammevenligt, så du slår to fluer med et smæk. Der er ofte udsalg på siden, så du har også gode chancer for at spare masser af penge.

Milker.dk (reklamelink)

Et lille men lækkert udvalg af ventetøj, som ofte også er nedsat. Især deres bluser i uld er super lækre.

Mamalicious.dk

Stort udvalg, og ofte udsalg på lækkert ventetøj. Her er der især gode chancer for at finde billige kjoler til hverdagsbrug.

Asos.com

Her finder du et kæmpe stort udvalg til rigtig gode priser. Der er både tøj til hverdag og fest, og der er rigtig mange fine kjoler hvis man fx skal til bryllup eller fødselsdag som højgravid.

Zalando.dk

Igen et kæmpe udvalg af ventetøj i alle afskygninger. Priserne er lidt dyrere end du fx finder ved H&M på basisvarerne, men der er god mulighed for at finde en kjole til en speciel anledning til rimelige penge.

 

// Dette indlæg indeholder affiliatelinks //

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *