Spar penge på TV

Hører I også til en af de familier der bruger flere hundrede kroner hver måned på dyre tv-pakker? Det gjorde vi indtil for nyligt, hvor vi indså hvor mange penge vi faktisk brugte på det, og opsagde stort set alle kanaler. Vi så dem jo faktisk aldrig alligevel, og man kan spare virkelig mange penge her. Nu har vi kun DR’s kanaler samt TV2, som vi faktisk stort set heller ikke ser. Men hvad ser vi så? Hvis man gerne vil se nogle tvprogrammer gratis på nettet kommer her nogle bud på hvor de bedste kan findes. Så er der både god underholdning og masser af penge at spare.

Spar penge på tv

TV3 Play

TV3 Play kan du se en stor del af de programmer der vises på TV3. Blandt andet kan du se Paradise Hotel, Familien fra Bryggen, Masterchef og Luksusfælden helt gratis. Det eneste du skal finde dig i er et par reklamepauser i løbet af programmerne, men det skal man jo alligevel hvis man ser dem på tv.

D Play

D Play finder du gratis programmer fra Kanal4, Kanal5, 6’eren, Canal 9, Eurosport, Eurosport DK, Discovery Channel, TLC og Animal Planet. Der er masser af timers underholdning for en hver smag, blandt andet de populære serier De unge Mødre og Singleliv.

Disney Junior

Som mor kan man godt nogen gange få brug for lidt godt tv til de mindste. Det kan du finde på Disney Junior. Der er masser af små gratis klip med Disney tegneserier som fx Mickey Mouse og Løvernes Konge.

Få flere tv-tjenester inkluderet i dit mobilabonnement

Hvis du I forvejen har et mobilabonnement med masser af data, fri tale, sms osv., og betaler over 200kr for det, kan det måske være en fordel for dig at skifte udbyder. Vi har et abonnement hos Telmore herhjemme, der inkluderer fx. TV2Play, HBO Nordic, C-more samt Min Bio. Desuden er der gratid adgang til Ekstra Bladet Ekstra, Euroman, Eurowoman, Mofibo og andre fede tjenester. Der kan fås til kun 249kr inklusiv 12GB data, fri tale og sms, du kan læse mere om det her.

Hvis du nu købet en TV-pakke til flere hundrede kroner hver måned er der altså mange penge at spare. Overvej om du har brug for alle kanalerne og køb evt. en mindre pakke eller afmeld det helt og se det hele på nettet. Det kan nemt give lidt ekstra luft i budgettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *