Når man får børn, får man et helt andet forhold til pusletasker. Ja det lyder skørt, men man bliver virkelig afhængig af den taske. Den er med overalt, og den kan redde de fleste situationer, hvis den da er pakket ordenligt. Det kan være en stor udfordring at få pakket pusletasken ordenligt, og især hvis man bare har en taske med et stort rum. Den bliver bare hurtigt så roddet, og det man skal bruge ligger altid nede i bunden. Jeg har fundet en pusletaske der bare er helt fantastisk, tror det må være den ultimative pusletaske.

pusletaske

Den er fra CAMA Copenhagen og fås i både sort og blå. Den er super god kvalitet, ser smart ud, og så er den vanvittig praktisk. Den indeholder en lækker madras til at ligge barnet på. Noget man tit mangler i almindelige pusletasker, når man er steder hvor der ikke er puslebord.

Tasken er lavet med vandafvisende polyester, så indholdet bliver ikke vådt hvis man stiller tasken i lidt vand. Alt inderstoffet er lavet i lækkert økologisk og oeko-certificeret bomuld.

En anden god ting ved tasken er, at hele pusledelen kan tages ud. Det betyder at når du er færdig med at skifte bleer, kan du bruge tasken som en almindelig taske, der har 2 lommer indvendigt.

Jeg synes virkelig at det er en fed taske, og så er den ikke alt for feminin. Så far kan også gå rundt med den uden at det ser mærkeligt ud.

Herunder kan I se en video om tasken og en gennemgang af de forskellige rum og lommer.

“Dette indlæg indeholder affiliatelinks”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *