Indlægget er sponsoreret

Som jeg skrev om I starten af ugen har jeg startet min egen virksomhed. Det er spændende, udfordrende, skræmmende og virkelig sjovt på én og samme tid. Som selvstændig iværksætter, er det en fordel at omgive sig med folk der er eksperter på forskellige felter – for man indser hurtigt at man ikke kan alting selv. Og selv om man måske kan alting selv, så får man slet ikke tid til at lave alting selv. Jeg gør I hvert fald ikke, men jeg har jo også to små krudtugler at tage mig af. Derfor har jeg allieret mig med Webin.dk

iværksætter

Webin skræddersyr webløsninger til iværksættere. Helt enkelt går det ud på at de sammensætter en pakke, der passer præcis til dine og din virksomheds behov. De kan hjælpe med alt fra hosting af hjemmeside, programmering, grafik, logo, fængende tekster, visitkort, brochurer og en masse andet. De har en super smart hjemmeside, hvor du enten kan vælge i mellem 3 pakkeløsninger de har sammensat, eller du kan blande din helt egen pakke. På hjemmesiden kan du afkrydse hvilke løsninger du har brug for, og dermed lave din helt egen pakke. Med det samme får du en prisindikation af de valgte tjenester, og kan med et klik sende dine ønsker videre til Webin, som efterfølgende tager kontakt til dig.

Ud over hjemmesideløsning og hjælp til virksomhedens grafiske udtryk, har Webin også eksperter der kan hjælpe med markedsføring af din virksomhed. De kan fx hjælpe dig med at SEO-optimere din hjemmeside, så du kommer til at ligge højt i søgeresultaterne på fx. Google. Derudover kan du få hjælp til markedsføring på de sociale medier som Facebook og Instagram.

En ting som mange nystartede virksomheder sikkert også kan have glæde af, er at Webin også tilbyder vedligeholdelse af din hjemmeside. De kan fx opdatere siden løbende med nye oplysninger, eller opdatere din webshop med nye produkter. Så kan du bruge tiden på at udvikle din virksomhed i stedet.

Når man starter virksomhed er der mange aspekter man skal have lidt viden om. Webin har samlet nogle personer som du helt sikkert vil kunne få glæde af i din opstartsfase. Blandt andet kan du få en times gratis revisorhjælp eller du kan få en snak med en mentor omkring udviklingen af din virksomhed.

Derudover har Webin nogle gode samarbejdspartnere, der også kan være til gavn for dig og din virksomhed. Blandt andet samarbejder de med regnskabsprogrammet Billy, som du kan få de tre første måneder af gratis hvis du bestiller igennem Webin. Du kan også få rabat på andre fede services, læs mere om det her.

webin-webloesninger-til-ivaerksaettere

Er du blevet nysgerrig på hvad Webin kan, så han du her se nogle af de løsninger de allerede har lavet. Ellers kan man altid kontakte dem for et uforpligtende tilbud gennem deres hjemmeside.

Jeg har fået Webin til at hjælpe mig med design af logo og visitkort til min virksomhed, og jeg viser selvfølgelig resultatet af deres arbejde frem når de er færdige 🙂

 

//Indlægget er sponsoreret//

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *