Charlotte Bisgaard
Charlotte og hendes søn Lucas

I denne uges afsnit af “Mød en mor”, kan du møde Charlotte, som er mor til to små børn under 3 år. Charlotte synes selv, at hun er god til at læse sine børn, men at hun mangler tålmodighed. Det er en ting jeg selv til tider også mangler når det kommer til mine børn. Men jeg øver mig, og bliver heldigvis bedre og bedre. Nogen gange er det bare hurtigere og nemmere at gøre tingene selv end at inddrage børnene i alting. Men det lærer de jo intet af. 

Derudover fortæller Charlotte om noget andet som de fleste også kan relatere til, nemlig at man som mor godt kan have brug for alenetid. Små børn er meget afhængige af deres mor, og det kan være super udfordrende bare at få lov til at tage et bad i fred. 

HVOR MANGE BØRN HAR DU?

Lucas på snart 3 år og Anna på knap 8 mdr.

HVOR GAMMEL VAR DU DA DU BLEV MOR FØRSTE GANG?

Jeg var 27 år (fyldte 28 14 dage efter dog)

VIL DU GERNE HAVE FLERE BØRN?

Nej, det tror jeg ikke. Ikke flere af mine egne i hvert fald, men vi vil gerne være plejeforældre, når vores egne børn er lidt ældre.

HVAD ER DINE STYRKER SOM MOR?

Jeg synes jeg er rigtig god til at læse mine børn. Typisk nordjysk synes jeg det er enormt meget lettere at udfylde næste punkt ha ha, men nej jeg ser det faktisk som en styrke at være god til at læse dem, og vide hvornår de har brug for hvad.

HVAD ER DINE SVAGHEDER SOM MOR?

Min tålmodighed er åbenbart ikke eksisterende og det er ikke just en fordel, når man har et barn der prøver grænser af konstant. Jeg ville klart være en bedre mor, hvis jeg havde lidt mere tålmodighed. Jeg ender ofte med at blive sur, hvor jeg måske burde forklare eller være mere forstående.

HVAD LAVER DU HELST SAMMEN MED DINE/DIT BØRN?

Aller helst hygger jeg sammen med dem. Jeg er en af de mødre, der virkelig er super dårlig til at lege med mine børn, jeg har virkelig ingen fantasi på det område, men jeg elsker hyggeprojekter med dem -male, lave hjemmelavede ting og sager, bage osv.

HVAD ER DET BEDSTE VED AT VÆRE MOR?

Der bedste er helt klart den kærlighed man har til sine børn. Det er en ubetinget kærlighed man ikke finder andre steder, ikke engang den kærlighed man har til sine forældre eller mand kan nå op på siden af den. De bringer så meget glæde med sig.

HVAD ER DET SVÆRESTE VED AT VÆRE MOR?

Det sværeste ved at være mor er, at de har brug for mig hele tiden. Som person har jeg ofte brug for bare at være mig, helt alene. Uden nogen rører ved mig, eller snakker til mig. Det får man ikke lov til med to små børn.

HVILKE VÆRDIER VIL DU GERNE GIVE VIDERE TIL DINE BØRN?

En værdi jeg virkelig håber mine børn tager med videre i livet er sammenhold i familien. Vi har mistet mange personer, og prøver at bruge så meget tid som muligt med både min familie og svigerfamilien. Vores familier er guld værd og jeg håber mine børn vil sætte lige så stor pris på dem som jeg gør.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE VIDST INDEN DU BLEV MOR?

Jeg ville rigtig gerne have vidst jeg ikke skulle sove igen i mange år.

 

Hvis du vil lære Charlotte bedre at kende kan du læse videre her:

Blog: www.charlottebisgaard.dk

Facebook: https://www.facebook.com/blogbycharlottebisgaard/

Instagram: @charlottebisgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *