Annonce

Jeg plejer jo altid at købe en julegave til mig selv. Så jeg går lidt og overvejer hvad det skal være i år. På den ene side trænger garderoben til en opgradering, og på den anden side har jeg virkelig brug for den ny telefon. Den er ikke specielt god mere, og har været ude for nogle uheldige uheld (læs tabt i toilettet et par gange).

Sidste år købte jeg de fleste julegaver over nettet til black friday. Black friday er et amerikansk fænomen, der de seneste år har vundet indpas i Danmark. Det er fredagen efter Thanksgiving, altså fredag den 25. november i år.

Black friday betegnes i USA som starten på julegavehandlen, og det betyder kæmpe besparelser og gode tilbud til os forbrugere. Mange steder kan du fx spare 10% på alle butikkens varer. Det kan blive til mange penge hvis du allerede ved hvad din familie skal have i julegave, og køber det denne dag.

Jeg har tidligere kigget på muligheden for at købe en brugt telefon, jeg behøver nemlig ikke nødvendigvis at have det nyeste (og dyreste), men skal bare have noget der virker, og gerne til en god pris, og jeg skal da helt klar også kigge på iphone black Friday.

Brugteiphones.dk er en side hvor de opkøber brugte telefoner, rengører, gendanner og tester dem for at sikre at de er 100% klar til at blive solgt igen, og sælger dem så til en god pris. Hvis du har en gammel telefon du vil sælge, kan du også nemt gøre det igennem deres side.

phoneiosmac

Her kan du holde øje med deres black Friday iphone tilbud når vi kommer så langt: black friday iphone tilbud

Køber du også julegaver til dig selv? og hvad skal du have i år?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *