En af de gode ting ved at være hjemme med børnene til hverdag, er at man ikke skal nå noget. Man kan tage det hele i et stille og roligt tempo, og lade lysten og fantasien bestemme hvad man skal lave.

Idag havde vi dog en fast ting på programmet. Vi skulle handle ind, og det fik vi også gjort helt fra morgenstunden. Så var der masser af tid til at tage i fritidscenteret og lege bagefter.

Lillesøster E fik sig en lur i barnevognen mens mor og J legede. Det var bare så hyggeligt, og jeg tror virkelig J nød en formiddag hvor mor kun havde fokus på at lege med ham. Ingen vasketøj eller lillesøster der forstyrrede legen.

Vi legede i fritidscenterets gratis legeland, kastede med bolde og kravlede i legetårnet. Så legede vi med Duplo og snakkede med Postman Per og Emil. J elsker virkelig Per, så det brugte vi meget lang tid på.

img_9882 img_9881

img_9875 img_9872

Det var lidt svært at få nogle ordentlige billeder i legelandet, da han bare hoppede rundt og kastede sig rundt hver gang jeg prøvede at fotografere ham. Men skidt – bare han havde det sjovt.

Da vi fik sagt farvel til Per, gik vi op og købte en juice, og så gik turen hjem til frokost og eftermiddagslur. Det har vist været en sjov og lidt hård formiddag, for begge børn sov under 5 min. efter de blev lagt i barnevognen.

Så nu vil mor smide benene op – sådan noget leg er faktisk hårdt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *