Annonce

Allerede da vi ventede J anskaffede vi os en babynest. Vi har brugt den til begge børn de første 3 måneder ca. Mange synes måske det er noget moderne fis, men vi har været super glade for den. 

Vi har brugt babynest når børnene sov hos os i sengen, på den måde var vi sikre på at vi ikke kom til at ligge alt for tæt, så de blev for varme, eller at vi kom til at rulle over i den lille. Den var også god til at holde styr på baby når de begynder og vende sig.

babynest babynest

Lille baby J i sin babyrede

img_5956 img_6389

Lille baby E i sin babyrede

Vi brugte den også flittigt på sofaen lige i starten, eller til at ligge på spisebordet når vi andre skulle spise. Så kunne baby være med ved bordet helt fra starten. Samtidig havde vi også glæde af den til at ligge i vuggen, og skabe lidt mere nærhed og tryghed i den store seng.

Jeg kan kun anbefale kommende forældre at anskaffe en babynest. De er simpelthen rigtig gode og de gør det bare lidt nemmere at ligge babyen fra sig. De ligger trygt og godt, og man ved hvor man har dem.

Hvis du gerne vil se nærmere på disse babyreder eller købe en kan du se mere her, hvor du kan finde forskellige modeller og ikke mindst farver: Køb en babynest her

baby4

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *