ANNONCE

IMG_2207

Her ser i min kæreste Rasmus, Johannes, og verden bedste Karlsson. Karlsson er desværre ikke hos os mere. Han blev desværre syg for ca. halvandet år siden. Han var den dejligste og mest kærlige hund man kunne ønske sig, og den bedste storebror for Johannes. Han passede på ham, og Johannes var meget glad for ham.

Karlsson var en stor og dejlig bamse, som elskede god mad og afslapning – præcis ligesom resten af familien. Det var hårdt at skulle af med Karlsson – han var en del af familien. Vi græd mange tårer, og savner ham stadig rigtig meget. Han efterlod et tomrum, som endnu ikke er blevet fyldt ud. Han var helt speciel, og bliver rigtig umulig at erstatte.

Vi skal da helt sikkert have hund igen på et tidspunkt. Men det skal være når der er lidt mere ro på vores hverdag. Lige nu arbejder Rasmus langt væk, og jeg er alene med børnene meget af tiden i hverdagene. Men vi ønsker os brændende en hund igen, når tiden er rigtig, og vi alle er klar. Det er så skønt for familien med en hund – ikke mindst for børnene, og de er heldigvis begge glade for hunde.

Mange børnefamilier har kæledyr – og det er da rigtig dejligt ikke mindst for børnene. Men det kan også være en dyr post i budgettet. Der skal både købes mad og udstyr, og så skal de til dyrlægen en gang i mellem. Det kan godt være en dyr affære at have kæledyr.

Så idag får I et tip med hvor i kan få hundemad og kattemad til gode priser

thumb_katte4

Hvilke kæledyr har I derhjemme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *