ANNONCE

Som børnefamilie lærer man hurtigt at pengene ikke hænger på træerne. Det er som om at hver gang man skal købe noget til børnene, så er prisen lige skruet 50% op i forhold til hvad der er rimeligt. Derfor må man også spare der hvor man kan, for børnene skal jo ikke mangle noget. I dag vil jeg dele et sparetip med jer, hvor I kan spare op til 70% på kendte mærker indenfor blandt andet rengøringsartikler, hud-, hår- og kropspleje og mange andre ting – og så får i ovenkøbet en rabatkode på 10% ekstra oveni.

Hjemmesiden hedder Groce.dk, og de har det fantastiske koncept at de vil være billigere end deres konkurrenter – og som en god jysk børnefamilie, er det jo lige noget for os. De har dumpet priserne på forskellige kendte mærkevarer, og tilbyder op til 70% besparelse på masser af produkter. Hvordan kan de så holde så lave priser tænker du nok? De har valgt at spare penge på 3 væsentlige faktorer.

De importerer produkterne fra andre EU-lande (indholdet er stadig det samme som vi kender fra Danmark), de har skruet ned for markedsføringen og satser i stedet på tilfredse kunder der vil fortælle om deres forretning, og sidst men ikke mindst så har de en meget lav fortjeneste pr. produkt i forhold til andre forretninger. De tre ting gør at vi som kunder kan få deres produkter til en knaldgod pris. De har faktisk også prisgaranti, for at det ikke skal være løgn.

Jeg vil gerne lige give jer nogle eksempler på de produkter I kan finde inde på hjemmesiden, så I kan se om det måske også er noget for Jer.

sparetip

Jeg synes der er mange spændende produkter på siden. Især er der mange rengøringsartikler, som jeg normalt synes man kan købe sig fattig i. Der er de kendte mærker som Vanish, Cillit Bang, Dettol, Ajax og mange andre til stærkt reducerede priser. Derudover er det lækkert at man kan købe krops- og hudplejeprodukter billigt, som ellers godt kan være noget at det vi vælger at spare væk sidst på måneden. Alle kan få produkterne til lave priser, og man skal ikke købe noget abonnement eller noget for at handle der.

Smut ind og kig på Groce.dk hvis du synes det lyder spændende – Brug RABATKODEN “fuldtidsmor” og få 10% rabat på dit køb (gælder indtil 31/5-2017).

PS der er også chokolade! Mums..

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *