fuldtidsmor

Bag siden fuldtidsmor.dk gemmer jeg mig. Jeg er 28 år og hedder Tina, selvom jeg mest bliver kaldt mor i hverdagen. Jeg er mor til Vildbassen Johannes fra dec 2014 og lillesøster Ellen fra maj 2016. Far Rasmus, Vildbassen, Lillesøster og jeg selv bor i et skønt hus i en lille landsby i Sønderjylland.

Vores hverdag er præget af kærlighed, omsorg, familie, venner, kreativitet, gør det selv-projekter, havearbejde, afslapning og tonsvis af lækker mad. Vi prioriterer familie og samvær meget højt, og vil gøre alt for at vores børn får en dejlig opvækst.

Begrebet fuldtidsmor dækker ikke nødvendigvis over at være sammen med sine børn alle døgnets 24 timer, men om at være mor i hjertet. Det dækker over at finde den løsning der passer bedst ind i familien, og trives med den. Man kan sagtens være en lige så god mor, hvad enten man vælger at hjemmepasse sine børn, eller at gå på arbejde og have sine børn i institution.

Bloggen vil være præget af mine egne holdninger til forældreskab, og de løsninger der passer ind i min egen familie. Jeg er klar over at vores familiestruktur ikke nødvendigvis passer på Jeres familie. Når det er sagt ved jeg at langt de fleste mødre kun vil deres børn det allerbedste – en fuldtidsmor ligger i hjertet.

Jeg håber at Du vil synes det er spændende at følge med i vores liv og dagligdag her på bloggen. Du vil måske kunne bruge nogle tips og tricks til at gøre hverdagen lettere, billigere, sjovere eller sundere. Du vil måske finde inspiration til hvad du kan lave med dine børn eller hvordan du praktisk håndterer livet som travl børnefamilie.

Samarbejde

Virksomheder er altid velkomne til at kontakte mig for et forslag til et samarbejde. Jeg ønsker at samarbejde med virksomheder i det omfang at det er relevant for mine læsere, og passer ind i bloggens tema og ånd, og vi vil derfor ikke forpligtes til at skrive noget jeg ikke selv kan stå inde for.

Eksempler på samarbejder kan fx være:

  • Give aways
  • Anmeldelse af produkter
  • Reklame for produkter eller events

Kontakt mig meget gerne hvis I synes et samarbejde kunne være spændende, også med andre idéer end de ovenstående.

Reklamepolitik

Jeg skriver kun om produkter på bloggen som jeg mener har relevans for bloggen og mine læsere. Jeg giver altid min uforbeholdne mening om det pågældende produkt, og vil derfor ikke lave indlæg om noget jeg ikke selv kan stå inde for.

Sponsorerede indlæg:
Der er efter nogle indlæg indsat teksten “Dette indlæg er sponsoreret”, hvilket betyder at jeg enten har modtaget et produkt og anmeldt det på bloggen eller har modtaget en præmie til en konkurrence på bloggen. Sponsorerede indlæg laves med baggrund i at mine læsere skal få noget ud af det, enten ved at jeg anbefaler et specifikt produkt,- eller giver mine læsere muligheden for at vinde gode produkter.

Affiliate links:
Her på bloggen vil der forekomme affiliatelinks. Der vil til sidst i indlægget stå: “Dette indlæg indeholder affiliatelinks”, hvis dette er tilfældet. Affiliatelinks har ikke nogen betydning for dig som læser, men er ganske simpelt forklaret et link til en hjemmeside eller et produkt, hvor jeg får en lille procentdel af salget hvis du handler der, for at henvise til siden. Fx hvis du køber et produkt jeg har henvist til på en af mine affiliatelinks, vil jeg typisk modtage 5-10% af salgsprisen fra producenten eller hjemmesiden der har solgt det til dig. Jeg vælger at skrive hvis indlægget indeholder sådanne links for at synliggøre overfor jer læsere at der er tale om en reklame.