Indlægget er sponsoreret

Her har børnene rigtig meget legetøj. E er stadig så lille at hun finder de fleste farverige legesager spændende. Men J på snart 2 er mere kritisk, og han har valgt nogle ting ud, som er hans yndlingslegetøj. Heldigvis har han god “smag” i legetøj synes mor, da de ting han gentagne gange vender tilbage til, er de ting han bliver udfordret af og som stimulerer hans kreativitet og motorik. Med hjemmeunger, kan man være så bekymret for om børn nu kan alt det de “skal” i deres alder, og om de udvikler sig som de skal. Det er jeg dog ikke i tvivl om at de gør, men det skader jo ikke at deres legetøj bidrager til både god leg og god udvikling.

Her vil jeg vise jer noget legetøj fra Legefanten.dk, som hurtigt er blevet yndlingslegetøj for begge børnene.

Flyvemaskinen fra Janod, er et stykke trælegetøj, som både fungerer som legetøjsflyvemaskine, men også som samlesæt. Flyvemaskinen kan skilles ad i 6 dele, og samles igen og igen med de indbyggede magneter. Den er lige akkurat tilpas udfordrende for J til at det er sjovt at samle den igen og igen, men samtidig ikke så svær at han opgiver projektet. J elsker flyvemaskiner, det har han vist efter sin far, så den her gik selvfølgelig rent ind hos ham lige fra start. Nu har vi haft den i en måneds tid, og han synes stadig den er rigtig sjov at lege med, og så er den jo også super sød at have stående fremme på værelset. Det eneste lille minus jeg kan komme med, er at magneterne gerne måtte have været lidt stærkere, idet han kan have svært ved at lege med den uden at halen eller propellen ryger af.

img_9239 legetøj legetøj

E fik også et stykke legetøj fra Legefanten.dk, nemlig de fine sanseklodser fra HABA. Faktisk troede jeg at hun stadig ville være for lille til rigtig at bruge dem da hun fik dem. Her var hun 4 måneder, men de blev hurtigt et hit. E har aldrig været helt vildt glad for at ligge på maven, men med klodserne foran hende er det faktisk gået meget bedre. Især hvis hun kan ligge og lege med en og storebror stabler et tårn af de andre og vælter det. Det synes de begge to er super sjovt. Sanseklodserne har alle forskellige farve, lyde og teksturer, så de udfordrer virkelig børnenes sanser på en god måde. E’s favorit er helt klart den gule med spejlet – man er vel en lille prinsesse 🙂

img_9017 img_8989 legetøj

Har jeres små børn også yndlingslegetøj? Og går I op i hvad de leger med?

Hvis I har lyst kan I følge Legefanten.dk på facebook lige her

//Indlægget er sponsoreret//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *