Indlægget er sponsoreret

Vi laver altid madplan for en måned af gangen, og handler derfor stort ind af alt hvad der kan holde sig, og fryser en masse ned en gang om måneden. Det gør vi både for at spare penge og for at spare os selv for en masse besvær ved hver dag at skulle finde på hvad vi skal spise. Læs mere om hvordan vi sparer penge på madbudgettet her. En af vores gode råd til at spare penge på madbudgettet, er at medbringe indkøbsnet på indkøbsturene. I vores familie kan vi fx sparer over 600 kr. om året på selv at tage indkøbsnet med, og i den forbindelse har vi prøvet de smarte indkøbstasker fra Bagify.dk

indkøbstasker img_9297
Jeg må indrømme at jeg synes taskerne fra Bagify er intet mindre end geniale. Først og fremmest hjælper de mig med at opfylde et behov for organisering af mine varer jeg hidtil har kæmpet med. Min kæreste synes jeg er skør, men jeg går meget højt op i at sortere mine varer når jeg køber ind. Oftest sorterer jeg i følgende 4 kategorier:

  • Frost
  • Køl
  • Viktualierum
  • Husholdnings- og plejeprodukter.

Den sidste kategori kan godt blive ret stor på sådan en måneds-indkøbstur, når man som os bruger min. 4 pakker bleer og 8 pakker skumklude om måneden. Med de nye indkøbstasker kan jeg nemt sortere varerne i vognen mens jeg pakker dem, ingen poser der falder sammen og farverne gør at man nemt kan kende forskel. Her skuffer taskerne ikke. De er virkelig rummelige, og man kan have meget mere i en indkøbsvogn end hvis man pakker i normale indkøbsposer.

indkøbstasker indkøbstasker
De fungerer ved at man hænger dem på bøjlen ved barnesædet i indkøbsvognen, i mens man handler ind. Da de er sat sammen med velcro, kan man nemt folde alle 4 ud på en gang, når man har betalt, og så man er klar til at pakke varerne i vognen. Man kan så hurtigt sortere varerne samtidig med at de pakkes ned, uden at stå og fumle med 4 plasticposer på en gang. Herefter kan man løfte poserne enkeltvis over i bilen.

indkøbstasker
Foto: Bagify.dk

Hvis man skal på en lille hurtig indkøbstur kan man nøjes med at tage en eller to tasker med, alt efter hvor meget man skal købe. Taskerne kan foldes sammen når man ikke bruger dem, så man kan nemt have dem til at ligge fast i bilen, hvis man som os, er rigtig dårlige til at huske at få pakket indkøbsnet i bilen inden indkøbsturen.

indkøbstasker indkøbstasker
Fordi taskerne er så store som de er, kan de også med fordel bruges til andet end indkøbsvarer, fx er de rigtig gode til at pakke børnenes overtøj i, hvis vi skal afsted med børnene og have en masse overtøj med. Hver taske kan holde til 20kg, så de har mange anvendelsesmuligheder, og så kan de vaskes på 30 grader, hvis de skulle blive beskidte. De har net i bunden af taskerne, så de bliver ikke beskidte eller våde hvis man lige sætter dem på jorden.

Taskerne koster normalt 249 kr., men lige nu er der tilbud, så du kan få et sæt med 4 tasker for kun 199 kr. Køb dem lige her  – de er hurtige til at sende afsted.

Jeg kan kun anbefale indkøbstaskerne til alle der handler stort ind. Man får hurtigt organiseret sine varer, de ligger godt i hånden, og man sparer på de dyre og miljøbelastende plasticposer.

Hvis du er nysgerrig på at se hvordan de fungerer i praksis inden du selv bestiller et sæt, så prøv at se deres video her:

 

//Indlægget er sponsoreret//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *