Annonce

Jeg skrev for noget tid siden om hvordan jeg går efter legetøj til børnene der kan udvikle deres kreativitet og motorik – Læs om det her. Idag vil jeg anbefale jer mere legetøj der kan det, og så er det oveniløbet bæredygtigt. Måske er jeg lidt miljøskadet på grund af min uddannelse, men når man bruger ordet bæredygtigt, så bliver jeg nysgerrig omkring hvad det dækker over. Så I får lige lidt info omkring hvordan Plan Toys laver bæredygtigt legetøj først.

Plan Toys, som er over 30 år gammel, arbejder ud fra en nul-affalds-politik, som betyder at de genbruger alting. Deres legetøj bliver primært lavet af udtjent gummitræ, fra træer der ikke længere kan producere gummi. De farvede dele, er lavet af soya, og legetøjet er helt fri for giftig farve og lim. Derudover planter Plan Toys nye træer hver gang de fælder, så de kan blive ved med at producere legetøj uden at belaste miljøet.

I kan se det store udvalg af Plan Toys hos TheDuck.dk.

Der er så meget forskelligt at vælge i mellem i Plan Toys’ sortiment. De har alt fra den populære sparegris til borde og stole, gåvogne og sågar legetøj til badet. Herunder kan du se lidt af deres produkter.

Plan Toys

Herhjemme er vi så heldige at have det fine konstruktionssæt, der kan bygges til fx biler, flyvere eller hvad fantasien byder på.

Ud over at vi (mor) elsker at legetøjet er bæredygtigt og fri for gift, så elsker vi også alt den leg dette stykke legetøj bringer med sig. Sættet indbyder til flere typer leg, og selvom der på hjemmesiden står fra 3 år, så er J helt med på hvad det går ud på allerede. Han sad meget koncentreret sammen med far og byggede flyver med skruer og møtrikker. De hyggede sig rigtig med at bygge sammen, og fik snakket om hvad de forskellige dele hed og blev brugt til. Bagefter kunne J drøne rundt i stuen med sin flotte flyvemaskine, for derefter at skille den ad igen.

img_9176

img_9185 img_9189 img_9190

Konstuktionssættet giver både mulighed for at lege sammen med sit barn i form af at skabe et nyt stykke legetøj, og derefter kan man lege med det. Det er super godt for både fantasi og finmotorik, og børn under 3 år kan sagtens være med hvis de har en voksen på sidelinjen. Der er mange timers leg i det, fordi man kan bygge og skille ad igen og igen. Derudover synes J at det er super sejt at der er værktøj med, og det kan sagtens bruges til at skrue i andre ting rundt om i hjemmet også. Han synes også det er rigtig sjovt bare at sidde og samle skruer med møtrikker, og skille dem ad igen.

Delene er i rigtig lækker kvalitet, det er blødt og dejligt at røre ved, også for de små børnehænder. Samtidig har legetøjet nogle fine farver, så når man har bygget en flot bil eller flyvemaskine, pynter den også rigtig fint på børneværelset.

img_9211 img_9219 img_9229

Vil du læse mere om Plan Toys eller har du lyst til selv at købe det fine konstruktionssæt, så hop over til TheDuck.dk

//Indlægget er sponsoreret//

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *