Annonce

På sådan en kold og blæsende morgen, mens jeg sidder her med morgenkaffen, kan tankerne hurtigt flyve mod varmere himmelstrøg. Selvom jeg glæder mig til vinteren med ungerne, og se dem lege i sneen og opleve julen, så kan man da ikke lade være med at glæde sig lidt til det igen er sommer og vi kan lege ved stranden og plaske i vand i haven. 

Når man sidder og surfer lidt rundt på nettet, kan man da heller ikke lade være med at blive lidt inspireret. Sådan en ferie i Italien ville virkelig ikke være dårligt til sommer. Jeg har før været i Italien, men kun på byferie, og ikke sådan en rigtig afslappende hyggeferie på børnenes primisser.

Selvom vi er enige om at vi skal på storbyferie i Rom igen indenfor en overskuelig årrække, så kunne det da være fedt at prøve en feriebolig ved Gardasøen. Jeg har aldrig været ved Gardasøen, men det skulle være et super godt sted at have børn med.

smukkeitalien9

Her kan du se nogle lækre ferieboliger i området: ferielejlighed ved Gardasøen

Om vi kommer afsted til sommer ved jeg ikke, men det er jo tilladt, og heldigvis helt gratis at drømme sig lidt væk. Indtil videre må vi nøjes med at tænde stearinlys og hygge med varm kakao herhjemme, og jeg synes faktisk også at vinteren er en super dejlig årstid.

Håber I alle får en rigtig dejlig og hyggelig dag.

//Indlægget er sponsoreret//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *