J har fået en ny løbecykel i fødselsdagsgave – rent faktisk har han først fødselsdag den 29. december, men med jul og fødselsdag lige oven i hinanden, og en overflod af gaver valgte vi at give ham hans gave fra os i går. Så kan han også få lidt glæde af den inden vinteren rammer.

Vi har købt en løbecykel til ham. Den er helt fantastisk, og han elsker den allerede. Han cyklede rundt på den hele dagen igår, og det var det første han spurgte efter i morges da han vågnede.

Så formiddagen skulle selvfølgelig også bruges med cyklen – vi valgte at tage en cykeltur op til farmor. Det var et lidt ambitiøst projekt, for der er faktisk et godt stykke, men søster kom i barnevognen, og J hoppede op på cyklen, og afsted gik det.

løbecykel løbecykel

løbecykel løbecykel

Vi nåede da også op til farmor, og J var vist lidt træt efter den lange cykeltur, men ikke noget en cookie og et glas saftevand ikke kunne hjælpe på. Han cyklede også det meste af vejen hjem, men selv den største cykelrytter kan blive træt. Så det var vist godt at vi har fået ståbræt på søsters barnevogn, selvom han ikke en gang orkede at stå op.

løbecykel løbecykel

Det er vist en fødselsdagsgave der ramte helt rigtigt – den cykel får han vist rigtig meget glæde af fremover. Løbecyklerne kan købes lige her – der er endda tilbud på dem lige nu. De fås i mange forskellige farver, og der er forskelligt tilbehør man kan købe til fx cykelkurv og ringeklokke.

Ståbrættet til vores babyjogger har vi købt her

Jeg er så imponeret over hvor hurtigt han har lært at køre på den, og hvor hurtigt han er blevet vildt god til at køre på den. Og løbecykler er bare så gode for at styrke deres balanceevne, det er jo en bonus.

//Indlægget indeholder affiliatelinks//

One thought on “Sådan kører man en næsten to-årig træt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *