Annonce

Julen nærmer sig med hastige skridt, og mon ikke at der igen kommer til at ligge en del pakker under træet i år til de kære børn rundt omkring i landet? I får i hvert fald lige lidt inspiration til lækre julegaveønsker til børnene. 

Tumlelegetøj fra bObles

De skønne dyr fra bObles er altid et hit under juletræet. De kan bruges helt fra nyfødt og helt op til støre børn. Min erfaring er at Kyllingen eller Krokodillen som på billedet herunder er rigtig gode til de helt små når de skal ligge på maven og træne ryggen. Så kommer de lige lidt op og kan bedre ligge og kigge rundt.

tumlelegetoej fra bobles

Til de lidt større børn er Dino, Rullebrættet og Elefanten nogle super gode bud, men faktisk er det super fedt at have en god blanding. Vi har vist ca. 8 forskellige og J elsker at bygge baner med dem og hoppe rundt på dem. Lille L på 6 måneder bruger stadig mest Kyllingen til at ligge på ellers kører vi hende rundt på rullebrættet. Det synes hun er helt vildt sjovt.

Børnetøj fra Creamie

Creamie er et tøjmærke til piger fra 3-14 år. Tøj er altid et hit hos små prinsesser, og det er lige præcis hvad dette mærke passer til. Så hvis du skal købe gaver til en lille pige, skal du bestemt tjekke dette mærke ud.

boernetoej-fra-creamie

Andre lækre tøjmærker til dine børn:

Hoptimister

Hoptimister er bare gode synes jeg. De er super kønne og samtidig er de sjove når de står og hopper. J har en han har fået til barnedåb, og så har jeg en skøn en med rød næse og rensdyrgevir. Man kan få så mange, så der er til en hver smag. Både de stilrene og smukke i træ eller de sjove og lidt skøre modeller med skæg, høj hat eller kaninører  – Klik på billedet og se de mange modeller.

hoptimister

De ovenstående produkter er alle fra Kids-world.dk, en side jeg synes er helt fantastisk fordi de altid er hurtige til at sende varerne, og samtidig har de altid gratis fragt på danske ordrer. Og gratis fragt kan vi godt lide – Så skal du nemlig ikke købe for et mindste beløb, men kan købe en enkelt ting hvis du lige ser et godt tilbud. Og gode tilbud har de også altid masser af. Hos Kids-world.dk kan man også få kredit indtil børnepengene kommer hvis man skulle have behov for det – december kan jo godt være en lidt hård måned for pengepungen. Derudover er det jo bare super nemt at sidde hjemme i sofaen og shoppe børnetøj på nettet.

KidsWorld_logo2016

Hos Kids-world.dk får du gratis fragt og Børnepenge Kredit

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *