Annonce

Julen nærmer sig med hastige skridt. Idag er der kun ti dage til jul – puha, jeg har stadig kun købt 2 julegaver. Idag vil jeg vise jer nogle skønne gåvogne, som alle små børn der snart skal lære at gå burde ønske sig. 

Med en gåvogn i træ, får barnet både støtte til at tage de første skridt, og så er de bare en skøn del af indretningen på et børneværelse. Der findes et hav af forskellige modeller, og der du kan nemt finde gå vogne til både drenge og piger.

brio_range_2014_first_toys_wobbler

En anden sjov ting, er at børnene kan køre rundt med deres legetøj eller måske en ven på ladet foran. Det synes de fleste børn er helt fantastisk. Du kan få mange forskellige modeller, helt fra den traditionelle BRIO som de fleste husker fra barndommen, til modeller udformet som biler eller måske en smuk svane – Se dem her. Du kan også få flere gåvogne fra mærket Plantoys, som er et firma, der producerer bæredygtigt legetøj. Der er altså lidt for en hver smag og et hvert budget.

Vi havde ikke som sådan en gå vogn til J, men han elskede den de havde ovre i vuggestuen, så mon ikke lille E skal have sig en gåvogn inden længe, måske i julegave? Jeg kunne godt finde på at give hende en af de små dukkevogne, de er da simpelthen bare for søde. Og nu hvor man er fået en pige, skal man da også udnytte det, og få købt alt det søde man ikke rigtig kunne købe til J. Bliver så hyggeligt når hun kan løbe rundt med sine dukker i den lille vogn.

31370 Wooden Doll Pram HR

//Indlægget er sponsoreret//

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *