ANNONCE

Jeg går meget op i hvordan jeg gennem leg kan udvikle mine børns motoriske evner. Både når det gælder fin- og ikke mindst grovmotorik. Det er super vigtigt for mig, at det bliver gjort på en sjov måde, der samtidig hjælper dem i deres konstante udvikling. 

En af de produkter vi er rigtig glade for herhjemme er bObles Tumledyr fra det danske brand bObles. Vi har en del produkter derfra, og der er da også flere på ønskesedlen. Jeg er specielt glad for dem, fordi de er så alsidige i den måde man kan bruge dem på, og så kan de bare bruges i rigtig mange år.

Man kan allerede bruge mange af tumledyrene helt fra baby. Her kan man bruge dem til at styrke babys muskler og udvikle balanceevnen. Vi har for eksempel brugt Kyllingen og Ællingen til at ligge på maven, frem for bare at ligge på gulvet. Når barnet kommer op at ligge på denne måde, kan de se lidt mere rundt, og det er lidt sjovere end bare at ligge og kigge ned i gulvet. Alle mødre ved vist godt at det er vigtigt at få baby om på maven og ligge. Det er sådan vi styrker musklerne der senere skal danne grundlag for udviklingen af evnerne til at kravle, trille og rejse sig op, og derudover kan det være med til at forebygge fladt baghoved. Derudover har vi også været glade for at bruge Skildpadden til at ligge og vippe på på maven. Det er super godt for balanceevnen.

IMG_0604 IMG_3843 IMG_1510

Vi brugte bObles meget til børnene som babyer, men faktisk bruger de dem endnu mere nu hvor de er lidt større. Ellen bruger lige nu Fisken mest, idet hun er ved at øve sig i at rejse sig op. Det gjorde Johannes også da han var i samme alder. Den har en rigtig god højde, som gør at de kan rejse sig helt op og øve sig i at slippe når de er parat til det.

Johannes på lidt over 2 år er også stadig rigtig glad for bObles. Han bruger gerne dem alle sammen samtidig, og bygger balancebaner eller tårne med flere bObles oven på hinanden, som han kan hoppe ned fra. Han er en dreng med krudt bagi, og han skal helst have det højere og vildere hele tiden. Her bliver hans kreativitet også udfordret, idet han skal finde ud af hvordan han kan bygge nye og sjove tårne at hoppe ud fra, uden at de vælter.

IMG_7232

Vi er som sagt glade for vores bObles tumledyr, både fordi de udfordrer børnenes kreativitet idet de kan bruges på mange måder, men i høj grad fordi de stimulerer dem fysisk og motorisk.

Hvad er jeres yndlings bObles, og hvordan bruger I bObles hjemme ved Jer?

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *