Reklame – sponsoreret af Tyngdeposen.dk

Tyngdepose, sovedragt med tyngde, tyngdedragten.. Kært barn har mange navne, men det vi alle vil vide er: Virker den? – er den pengene værd? Her får du vores erfaringer med sovedragten fra Tyngdeposen.dk.

Jeg vil gerne indledningsvist sige, at vi har fået vores tyngdedragt i gave fra tyngdeposen.dk, men meningerne og holdningerne til produktet er vi ikke blevet betalt for at have!  De er helt vores egne.

tyngdepose

Er du også ekstremt træt og udkørt?

Når man har et barn, der har svært ved at sove, så kan det være utroligt hårdt for hele familien. Jeg håber at dette indlæg vil hjælpe dig og hele din familie til en bedre nattesøvn. En nattesøvn er SÅ vigtig, når man som mor skal få hele familien til at hænge sammen.

Når man er træt bliver det hele sværere – meget sværere. Vi bliver sure og vrisne, og har generelt en kortere lunte. Både over for vores børn og vores mand. Det kan være hårdt for parforholdet og husfreden.

Nu vil jeg fortælle dig hvordan vi har brugt tyngdedragten i vores jagt på en bedre nattesøvn. Jeg håber du bliver klogere og får lyst til selv at prøve tyngdedragten, eller et af de andre produkter med tyngde, på dit barn. De giver øget tryghed, og virker for 85% af dem der prøver dem. Dvs. 8 ud af 10 af Jer der læser med, har fundet løsningen på Jeres barns søvnproblem lige her.

Er du klar til at se på løsningen? Så klik på den alder der passer til dit barn herunder, vil du læse mere om vores erfaringer? Så scroll længere ned på siden!

Hvor gammel er dit barn?

Under 1 år | 6 mdr. til 2 år | 2-4 år | 4-6 år | (reklamelinks)

Svært at falde i søvn og mange opvågninger

Vi har længe haft problemer med at få Johannes til at falde i søvn om aftenen. I tænker måske at det emne må jeg da snart være færdig med at skrive om her på bloggen – for helt ærligt, hvor meget kan man lige skrive om en dreng der ikke vil sove. Men det er bare noget der fylder rigtig meget i vores hverdag, og derfor får det også plads her på bloggen.

Læs også: 2 år med dårlig nattesøvn – bare det snart vender

Forældre til børn der sover dårligt, ved præcis hvor meget det betyder for ens hverdag og familieliv. Det er opslidende, og vi har svært ved at hænge sammen. Vi har prøvet flere forskellige ting i vores desperate forsøg på en bedre nattesøvn til hele familien. Derfor blev vi også rigtig glade for, at få lov til at prøve en  såkaldt sovedragt til Johannes fra det danske firma Tyngdeposen.dk (reklamelink).

Hvad er Sovedragten?

Sovedragten er “efterfølgeren” aldersmæssigt til en tyngdepose, som mange nok har hørt om. Sovedragten er en dragt, med tyngde placeret hen over brystkassen og maven, som beroliger barnet og giver en roligere og dybere søvn.  

tyngdepose

Vores første indtryk

Helt ærligt så var vi en smule skeptiske da vi modtog dragten, for kunne denne forholdsvist simple dragt med lidt ekstra vægt foran virkelig hjælpe J til en bedre søvn? Han var mildest talt ikke begejstret for at skulle have den på til at starte med, så vi brugte lang tid på at indføre den. Vi startede med at han havde den på ca. 5-10 min inden sengetid, og så tog vi den af ham inden han skulle sove. Næste skridt var at han fik den på i barnevognen, og herefter begyndte vi at give ham den på om natten.

Vores erfaringer med en tyngdepose

Kortere puttetid

Nu ca. en måned efter vi startede med at bruge den, sover han med den hver nat. De facts vi har at forholde os til, er at han nu oftest sover inden for 30 min efter han bliver puttet. Det sker stadig at det kan tage op til en time, men det er ingenting i forhold til de 2-3 timer vi nogen gange før har oplevet. Han er ganske enkelt ikke så urolig når han kommer i seng, og han mosler ikke så meget rundt i sengen inden han falder i søvn. Førhen oplevede vi at han kunne rode rundt i sengen i op mod en time før han lagde sig ned, nu tager det ca. 2 min. før han ligger stille. Det er virkelig en klar forbedring, og det hjælper virkelig til at høre puttetiden til noget hyggeligt, i stedet for at man skal være frustreret over at han farer rundt i sengen.

Færre opvågninger

Til vores store glæde, har han nu også færre opvågninger om natten, vi er nede på 1-2 opvågninger på en god nat. Det er en stor forbedring, og det virker til at sover dybere end før. Tidligere vågnede han typisk ca. 5 gange på en nat. Det gør bare så meget at man kun skal op en eller to gang om natten, man kan jo nærmest nå at blive udhvilet – eller næsten da. Det kan også tydeligt mærkes på Johannes at han sover dybere og mere om natten, han er slet ikke så træt og pylret som han plejer at være sidst på eftermiddagen.

Erfaringer

Vores erfaringer med en tyngdepose er udelukkende positive. Det har som sagt taget lidt tid at vende ham til at sove med den, men nu hvor det bare kører, er det så dejligt at vi igen kan putte ham på ca. 30 min. Det giver bare noget ekstra overskud i hverdagen at man ikke skal bruge hele aftenen på at sidde ved en dreng der ikke vil sove. Frustrationerne er næsten det værste, især når man kan se på drengen hvor træt han er og at han bare ikke vil overgive sig.

Hvem kan få glæde af sådan en tyngdepose eller -dragt?

  • Børn der har svært ved at falde i søvn og er urolige
  • Børn der vågner mange gange i løbet af natten
  • Børn der sover korte lure
  • Børn der vågner meget tidligt om morgenen
tyngdepose

Er en tyngdepose pengene værd?

Har du som forældre prøvet at have et barn med søvnproblemer, så vil du som mig nok nærmest give din højre arm for bare at kunne sove 30 minutter mere på en nat eller rende en gang mindre ind på børneværelset. Så JA – den er pengene værd 100%, og hvis den mod alt forventning slet ikke har nogen effekt på dit barn, ja så kan du få halvdelen af pengene tilbage igen efter 30 dages prøveperiode. Vi vil nu helt sikkert ikke sende vores tilbage, for vi er bare super glade for den, og er sikker på at J heller ikke vil undvære den om natten. Faktisk er det nu også muligt at leje en tyngdepose eller -dragt, det kan du også læse meget mere om her.

Er du klar til at få din nattesøvn tilbage? Hvor gammel er dit barn?

Under 1 år | 6 mdr. til 2 år | 2-4 år | 4-6 år | (reklame)

Overvejer du at prøve en tyngdedragt til dit barn, eller har du nogen erfaringer med produktet som du vil dele? Så smid en kommentar herunder – Tak ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *