fars dags gave

Nu er det snart fars tur til at blive forkælet, og jeg vil i dette indlæg give dig 3 ideer til gode Fars Dags gaver. Jeg tror helt sikkert at en af ideerne også vil bringe glæde hos din egen far eller faren til dine børn. Det er alle 3 produkter som Rasmus, min bedre halvdel, er super glade for, og jeg vil her give min beskrivelse af de 3 ting, samt hans mening om produkterne. Jeg håber at du kan finde lidt inspiration hvis du skal ud og købe en Fars Dags gave.

Brush Hero – Den roterende vaskebørste (kan købes her)

Denne vaskebørste er vist en gave der vil falde i de fleste mænds smag. Den kører rundt kun ved hjælp af vandet fra din haveslange, så den kører så snart du tænder den og der komme vand igennem. Den kan bruges til at rengøre stort set hvad som helst, cykler, haveredskaber, havemøbler, ja sågar facaden på huset. Det vi er aller gladest for er at den er super god til at vaske fælgene på bilerne. Det gør den super godt, og det er så nemt at børnene faktisk kan gøre det.

Fars siger:

“Vaskebørsten er fantastisk – den leverer præcis hvad den skal, og lever op til mine forventninger. Det er en super god Fars Dags gave til mænd der godt kan lide at kæle lidt for bilen.”

fars dags gave fars dags gave

Vooni – Trådløs mobilopladeler til bilen (kan købes her)

Her i familien kører far rigtig mange kilometer i forbindelse med arbejdet, og derfor er det vigtigt at køreturen er så behagelig og nem som mulig. Meget af køretiden går også med telefonsamtaler, og derfor er det vigtigt at han kan lade op, og tale i telefon på en sikker måde. Denne mobiloplader er trådløs, og det er rigtig praktisk at man ikke skal rode med ledninger hver gang, men bare kan smide telefonen i holderen, og være sikker på at den er opladet når man når frem.

Far siger:

“Den er meget nem at montere, den sættes nemt i forruden og man sætter ledningen i, og så virker den med det samme. Man har altid telefonen et godt sted i bilen, og det er så nemt at sætte den til opladningen inden køreturen.”

fars dags gave

fars dags gave

Campfire Popcorn Maker – Lav popcorn over bål (kan købes her)

Denne popcorngryde til bålet er vi alle super glade for. Vi elsker at lave bål, og vi elsker alle popcorn! Vi har faktisk planer om at vi skal have lavet et nyt bålsted i haven, men indtil videre laver vi bål i et bålfad på terrassen. Når vi laver bål står menuen tit på pølser, snobrød og popcorn, og den her gryde er bare en super nem måde at lave popcorn på. Nu har den i mange år stået på grilludstyr når vi taler om gaver til far, men nu har han snart alt tænkeligt til grillen, så nu går vi videre til båludstyr.

Far siger: 

“Dejlig nem at bruge, og så laver den rigtig gode popcorn. Vi får nu langt bedre popcorn end dem vi lavede i mikroovnen. Stangen har en god længde, så man ikke kommer for tæt på det varme bål.”

fars dags gave fars dags gavefars dags gave

Det var mit bud på 3 gode Fars Dags gaver, har du behov for mere inspiration? Så har Coolstuff samlet en masse skønne, sjove og ikke mindst dejlige gaver til en far der fortjener lidt forkælelse på Fars Dag. Se dem alle her!

Hvad giver i Jeres egen far eller Jeres børns far? Inspirer mig gerne og smid Jeres bud i en kommentar herunder!

Læs også: Inspiration til den perfekte Morsdagsgave

4 thoughts on “3 ideer til den gode Fars Dags Gave!”

  1. Som både mand og far, kan jeg skrive under på at gadgets som regel er et hit. Især de mange brugbare gadgets som der også findes efterhånden. Coolstuff.dk er altid et besøg værd.

    Når jeg skal finde en fars dags gave eller en julegave til min egen far er gadgets dog ikke noget der dur. Oplevelser af den ene eller anden slags virker dog næsten altid har jeg fundet ud af. Både fordi det altid falder i god jord hos min far (og alle andre jeg har givet oplevelsesgaver gennem tiden), men også fordi jeg driver et gavesite der hedder gaveinspiration.dk, hvor dét der sælges mest helt klart er oplevelser. Gadgets kommer dog på en klar andenplads. Tjek det ud her: https://gaveinspiration.dk/gave-til/ham/ hvis du mangler flere gaveideer til din far eller mænd generelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *