Der findes så mange gode danske mor blogs – og her får du et uddrag. Jeg elsker selv at følge med rundt omkring på danske blogs, og især hos andre mødre. Det er altid spændende og lærerigt, for vi oplever jo mange af de samme udfordringer. Leder du efter nye danske mor blogs at følge? Så får du her en liste med nogle ret skønne blogs.


Skal din blog også med på listen? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder, og jeg sender dig en mail du skal besvare! (De eneste krav er at du er mor og har en blog)

Morbloggerlisten – Danske mor blogs

danske mor blogs

 

//Louise // Lullumut.com

Siden 2010 har jeg blogget om bl.a. mode og stil, skønhed, rejser, mad mv. I januar i år blev jeg mor til en dejlig, lille dreng. Derfor er jeg meget naturligt også begyndt at blogge om at være gravid og om at være mor. Velkommen til.

 

 

danske mor blogs

 

//Line // mad-til-mor.dk

På bloggen deler jeg opskrifter på simpel og sund hverdagsmad. Det bliver desuden krydret med inspiration til mere sundhed i hverdagen, tanker om livet som småbørnsmor og andre ting, der interesserer mig, f.eks. idéer til at minimere madspild.

 

 

 

danske mor blogs

 

//Satina Wandel // Nouw.com/satinawandel

Jeg er en 20+ mom-to-be, der blogger om alt, der rør sig i mit liv. Lige nu er det naturligvis graviditet og lige straks mit nye liv som mor – en titel, jeg aldrig troede, jeg skulle bære.

 

 

 

danske mor blogs

 

//Lise Sommerlund // Lisesommerlund.dk
Jeg er 31 år og mor til Jules fra 2016. På lisesommerlund.dk blogger jeg om livet som mor, især med fokus på livsstil og stof til eftertanke. Jeg har stort fokus på privatøkonomi, minimalisme, bæredygtighed og sundhed.

 

 

 

danske mor blogs

 

//Tanja // Mylifeastulle.bloggersdelight.dk

Mit navn er Tanja, og af titler har jeg markedsføringsøkonom, kone og mor. Jeg bor i Hjerting med min dejlige mand, og vores lille lækre søn fra november 17. Vi købte vores hus i september, så nu nyder jeg livet på barsel i forstaden. Min blog handler om mode og skønhed og så selvfølgelig om min nye titel som mor.

 

 

Danske mor blogs

 

//Lena // Lelife.dk

Min blog er en livsstils og morblog med en god blanding af DIY, oplevelser for og med børn , opskrifter m.m. I er også velkomne til at følge mig på min Instagram Le__Life__ 🙂

 

 

 

danske mor blogs

 

//Katrine // Udelukkende Lund

Min blog er en rejseblog med tips og inspiration til mødre. Den handler om at rejse og opleve med børn, og så skriver jeg også om at bo i udlandet samt små øjeblikke fra mit hverdagsliv.

 

 

 

danske mor blogs

 

//Camilla // Fabelmor.dk

En blog for kreative og selvstændige kvinder, der drømmer om at udleve deres passion.

 

 

 

 

danske mor blogs

 

//Belinda // Webmor.dk

Jeg er en 32 årig kvinde, mor til en teenage tøs på 13, og sønnike er en ballademager på 3 år. Jeg skriver om alt der interessere mig. Det er både familie livet, min livsstils ændring, mine hunde, mine tanker og frustrationer, og glæderne ved at være mor.

 

 

 

danske mor blogs

 

//Bettina // Hverdagen med børn

Min blog handler om hverdagen med børn – om alle de tanker, bekymringer og problemer man støder på, når man har børn.

Jeg kommer med pædagogiske redskaber til nogle af hverdagens små problemer. Og kommer også ind på børns udvikling og hvorfor de reagere som de gør. God læselyst 😊

 

 

danske mor blogs

 

//Emilie // Emilie Qui

Jeg hedder Emilie, jeg er 28 år gammel. Emilie Qui er en livstilsblog om blandt andet mode, mad og skønhed, men i særdeleshed også om mine dejlige tvillinger på 1,5 år som jeg har med mit livs kærlighed og om hvordan jeg prøver at balancere i hverdagens gylp og glamour.

 

 

danske mor blogs

 

//Maria // Slinkypiinky.dk

En varieret blanding af mit liv; personlige fortællinger både fra barndommen samt mit voksenliv – senest krydret med en skilsmisse..!

 

 

 

 

//Katrine // Mommybloggy.dk

Jeg er 23 år gammel og gift med mit livs kærlighed. Sammen har vi en lille hund og en datter fra maj 2017. Jeg har lavet Mommybloggy.dk, som handler om alt det jeg syntes jeg manglede svar på, da jeg var gravid.

 

 

 

 

 

//Christina // FruFrilda

FruFrilda er et univers af strik og syning og livet som mor. Du vil her finde kreationer i vintagestil, tanker om livet som førstegangsmor og engang imellem en DIY.

 

 

Skal din blog også med på listen? Så skriv tilmeld dig herunder! (De eneste krav er at du er mor og har en blog)

Senest opdateret 14. Marts 2018