ANNONCE

Da Johannes var lille lavede jeg stort set alt grød og mos fra bunden. Jeg synes det var vigtigt at vide præcis hvad han fik, så jeg kunne være sikker på han udelukkende fik sund og nærende mad uden en masse tilsætningsstoffer. Ellen har aldrig været den store grød- eller mos-spiser, men disse skønne økologiske babymadsprodukter, har dog alligevel overvundet hendes stædighed med ikke at ville have mos. 

Produkterne kommer fra Renbarnemad.dk, og er frysetørret frugt og grøntsager, som udelukkende skal blandes med kogende vand, for at blive til lækker mos. Det er økologisk babymad, og der er ingen mærkelige tilsætningsstoffer.

Produkterne er udviklet af Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, som er ernæringsspecialist i babymad og forfatter til Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsens bog “Mad til spædbørn & småbørn – fra skemad til familiemad”. Derfor stoler jeg rigtig meget på at hun har helt styr på det der med at skabe sund og nærende babymad.

For Kirsten er det vigtigt at børnene allerede fra baby får lov til at opleve glæden ved mad. Det er også noget der er helt centralt i vores familie – vi elsker god og velsmagende mad. Med Renbarnemad.dk har hun skabt en serie af babymad, der ikke bare er nem at tilberede både hjemme og på farten, men som også smager og dufter fantastisk, samtidig med at den er nærende for børnene – og så er alt økologisk.

renbarnemad

På nuværende tidspunkt, er der 4 forskellige varianter:

Pæremos med vanilje og ristede hasselnødder:
Vores klare favorit herhjemme – måske fordi vi alle har en sød tand. Den smager bare godt, og så dufter den helt fantastisk. Lige fra man åbner posen kan man dufte den skønne vanilje.. mm.. altså jeg smager gerne på det jeg giver mine børn, også babymad, og denne kunne jeg sagtens spise en lille portion af. Johannes på lidt over 2 år synes også den smager skønt. Børnene får den både som dessert, eller som topping på fx havregrød om morgenen.

Broccolimos med pære og basilikum:
Endnu en lækker variant, og Ellens favorit af grøntsagsmos-varianterne. Den smager dejligt af broccoli, samtidig med at pæren gør den lidt sød. Basilikummen dufter dejligt og giver en dejlig smag. Når mosen er blandet kan man faktisk se de små stykker basilikum i mosen, det er slet ikke som de babymadsprodukter man kender, hvor alt er smadret sammen til uigenkendelighed. Man kan faktisk se at det er lavet af rigtige grøntsager!

IMG_0772 IMG_0762 IMG_0760

Kartoffelmos med persille og citron:
Ellen synes også denne variant er lækker, hun er glad for kartoffelmos, især hvis hun får en klat sovs på. Jeg elsker at mosen smager af persille og citron, og jeg er vild med tanken om at babymad også gerne må smage af noget.

Rodfrugtemos med æble og timian:
Denne variant var Ellen ikke så vild med. Jeg synes ellers den smager dejlig fyldigt af rodfrugter, men hun er nok bare ikke lige til den smag. Det er lidt sjovt at så lille et menneske allerede kan have så tydelig en idé om hvad hun kan lide og hvad hun ikke kan. Det var helt anderledes med Johannes, han spiste alt hvad der kom i munden på ham.

Alt i alt er jeg virkelig positivt overrasket over de nye babymadsprodukter fra Renbarnemad.dk. Selvom det måske koster lidt mere end dem vi kender fra supermarkedet, så er det bestemt pengene værd. Jeg køber selv de varer jeg synes smager godt, så hvorfor skal min baby ikke også have det bedste af det bedste? Jeg er især glad for at det hele er økologisk og at man samtidig kan se og smage at det er lavet af rigtige frugter, grøntsager og urter med tanke på den gode madoplevelse for vores kære små.

Hvis I har fået lyst til at prøve de lækre produkter, kan de købes her

IMG_0815

Vi har flere gange fyldt babymosen på de smarte madposer fra Squiz – Så Ellen nemt selv kan spise mosen, læs mere om poserne her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *