ANNONCE

I dag får I endnu et indlæg hvor jeg snakker om vigtigheden af at udvikle børnenes sanser og stimulere der motoriske udvikling. I dag vil jeg fortælle lidt om hvordan vi har brugt et boldbassin til at styrke børnenes udvikling af både motorik og sanser.

Fik du ikke læst mit seneste indlæg om hvordan vi bruger bObles til at udvikle motoriske evner hos børnene, kan du læse det lige HER.

Helt fra Johannes var lille har vi haft et boldbassin, med en masse plasticbolde. På det tidspunkt var der ikke så mange smarte løsninger som der findes idag, så vi brugte et badebassin og købte en masse bolde i fine farver dertil.

Hvis vi skulle ud og købe det idag, havde vi helt sikkert valgt et boldbassin fra Misioo. Et Misioo boldbassin fås i forskellige former, størrelser og farver, så man kan nemt få et der passer perfekt ind på børneværelset. Derudover kan man selv vælge boldfarver og antal, så man kan sammensætte det helt som man synes. Bassinets kanter er bløde, og sikrer at børnene ikke slår sig når de tumler rundt mellem boldene.

boldbassin boldbassin

Vi synes at et boldbassin er et must når man har en baby, fordi det både det både er gavnligt for børnenes sanser og motoriske udvikling. Vi brugte det meget sådan at børnene lå eller sad i boldene, og vi lagde bolde op på barnet eller trillede dem hen over dem. Så kunne de mærke boldene røre ved deres krop, gribe fat i boldene, sparke til boldene og se på alle de forskellige farver.

boldbassin   boldbassin   boldbassin

Derudover var det en støtte da de lige havde lært at sidde selv, men endnu ikke var helt sikre i det. Boldene støttede dem forsigtigt, og samtidig beskyttede de lidt hvis de faldt til en af siderne eller bagud.

Da Johannes blev så stor at han kunne kravle og senere gå, blev boldbassinet stadig brugt flittigt. Men nu var det mere til at tumle og lege vildt i, hvilket også var super fint, da boldene gjorde at han ikke slog sig, men kunne tumle rundt, hoppe, kaste med bolde og bare have en fest.

Har I andre også haft glæde af boldbassiner til Jeres børn?

One thought on “Stimuler dine børns sanser og motorik med et boldbassin”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *