Her på denne side finder du alle mine blogger værktøjer – det er her du skal lede hvis du mangler et smart redskab til at gøre din blog bedre eller dit arbejde nemmere og mere effektivt. Jeg deler her de programmer og redskaber jeg selv bruger til at få min blog til at køre nemt og effektivt – det hele handler om at blogge så effektivt som muligt, og skabe mere tid til familien.

blogger værktøjer

Jeg anbefaler kun blogger værktøjer her som jeg selv bruger og kan stå 100% inde for. Der kan i listen nedenfor forekomme affiliatelinks (reklamelinks) – det betyder at vælger du at købe noget på min anbefaling, så modtager jeg en lille provision for mit arbejde – Det koster aldrig noget for dig, tvært i mod kan du ofte få nogle fordele ved at bruge affiliatelinks, typisk en gratis prøveperiode eller en rabat på et produkt.

Blogging og sociale medier

blogger værktøjerOne.com* – Hosting til din nye blog med rabatkode!

Jeg bruger  One.com* til alle mine hjemmesider. Det er nemt og hurtigt at købe domæne og hosting, og du kan sætte WordPress op bagefter med et enkelt klik.

Vil du se min guide til at sætte din blog op på One.com step-by-step guide, så klik her.

Hvis du bruger mit link og min guide, får du en rabatkode, så du er både hurtigt og billigt igang med din nye blog.

 

 

blogger værktøjer

 

ConvertKit* – Opbyg din emailliste

Jeg bruger ConvertKit* til at styre og opbygge min emailliste her på Fuldtidsmor – det er helt klart et værktøj jeg vil anbefale til dig. Du kan nemt lave formularer hvor dine læsere kan tilmelde sig dit nyhedsbrev, automatisk sende dine læsere email og filer til downloads når de har tilmeldt sig, og holde styr på både store og små emaillister.

Sæt dine emailsekvenser rigtigt op fra starten ved at bruge ConvertKit*, så skal du kun lave dit setup en gang, og så kører det bare.

 

blogger værktøjer

 

CoScheduele – Få styr på dit indhold og din markedsføring

CoScheduele er en super side/app/plugin til WordPress, hvor du kan holde styr på dit indhold på din blog og alle dine sociale medier. Du kan planlægge fremtidige blogindlæg og hvilke opdateringer du vil lave på sociale medier. CoScheduele kan selv udgive dit indhold på den planlagte tid, så du kan spare enormt meget tid, og få et bedre overblik over dit arbejde. Der er også en god Analytics-del hvor du kan holde øje med hvilke indlæg der klarer sig bedst og bliver delt mest over alle kanaler. Hvis du er glad for planlægning så tjek det ud!

 

blogger værktøjer

 

Tailwind* – automatiser dine Pins og Instagramposts

Tailwind* er et af mine nye yndlingsværktøjer. Det er et must have hvis du gerne vil være tilstede på Instagram og Pinterest, men ikke har tiden til at poste og pinne dagen lang. Med Tailwind* kan du sætte dine posts og pins på autopilot, og lave en ordenlig stak på en gang, og så bliver de automatisk lagt op på de bedste tidspunkter af dagen for netop din profil. Så kan du nøjes med at bekymre dig om det en gang om ugen eller endda en gang om måneden.

 

 

blogger værktøjerBoardBooster* – Boost din pinterestprofil

Jeg er for nylig begyndt at bruge BoardBooster*, og synes allerede det er ret fedt. Det kan rigtig mange ting, men det jeg bruger det til, er at “loope” mine pins på Pinterest. Det vil sige at nogle af mine pins bliver hver dag “repinnet”, og får på den måde en ny chance for at blive set af et større og større publikum. Det er ret smart, og det sker helt automatisk når det først er sat op.  BoardBooster* kan også andre ting, for eksempel pinne automatisk til boards du vælger, det er en hurtig måde at opbygge nye store boards med populært indhold på.

Billedredigering

blogger tips

Canva – Lav fantastiske billeder til din blog

Hvis du er ny blogger og ikke allerede er kendt i et billedredigeringsprogram, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på Canva. Det er en side/app hvor du nemt kan redigere dine billeder til din blog. Du kan tilføje tekst, sammensætte billeder, sætte logo på dine billeder og meget andet. Det er rigtig nemt at bruge for begyndere, og man kan lave rigtig flotte billeder. Hvis du har brug for et sted at hente gratis billeder til at bruge på din blog, så læs mit indlæg 14 Sider hvor du kan finde gratis billeder til din blog.

 

Affiliate marketing

blogger værktøjer

 

Partner-Ads* – Det bedste danske affiliate netværk

Er du ny blogger og vil igang med affiliate marketing, er Partner-Ads* stedet du skal starte. De har over 700 forskellige annoncører, som du kan markedsføre på din blog, og der er annoncører indenfor et hvert tænkeligt emne. Partner-Ads* er det perfekte affiliate netværk for begyndere, fordi det er så nemt at komme igang, og så er de rigtig søde til at hjælpe hvis man har spørgsmål eller problemer med at komme igang. Jeg bruger nu flere forskellige affiliate netværk, men jeg startede hos Partner-Ads*, og det er stadig mit yndlingsaffiliatenetværk.

 

Økonomi og regnskab

blogger værktøjer

Billy* – Lav nemt dit regnskab og send fakturaer

Når jeg laver mit regnskab bruger jeg Billy* – det er et super nemt og let overskueligt regnskabsprogram, hvor du let kan bogføre alle dine udgifter og indtægter forbundet med din blog. Det er nemt at komme igang med for begyndere, og der er masser af hjælp i form af guides og videoguides til at hjælpe dig igang med at lave dit regnskab.

Jeg håber du kunne bruge min oversigt over mine bedste blogger værktøjer. Skriv dig op til mit nyhedsbrev, så går du aldrig glip af nye tips og tricks for bloggere.