Påsken er over os, og hvad skal tiden så gå med? Her får i 5 ideer til hvad I kan lave i Jeres påskeferie med børnene.

påskeferie

Påskepynt med børnene
Gå påskeamok med kreativt påskepynt. Lav noget dine børn kan være med til, og som I kan hygge jer med i fællesskab. I kan puste æg, så karse i kreative beholdere, klippe påskepynt eller noget helt andet. Hvis I har brug for inspiration til kreativt påskepynt I kan lave med ungerne, så se en masse ideer på min Pinterest lige her

Æggejagt
Planlæg en jagt af påskeæg i haven. Køb chokoladeæg eller andet der passer til børnenes alder, og gem dem rundt omkring i haven. Du kan enten gemme dem som de er, eller du kan lave små reder og ligge dem i. Giv børnene gummistøvler på og en kurv i hånden og send dem ud i haven og lede efter æg. Det er super sjovt, for børn i alle aldre (og voksne).

Leg, hop, og svøm
Det ser ikke ud til at blive helt vildt godt vejr i påsken i år, så I kan med fordel vælge at besøge et indendørs legeland i jeres område eller tage en tur i svømmehallen. I kan finde lige præcis den aktivitet I elsker, og udnytte en af fridagene til at være sammen og have det sjovt. Det vil børnene med garanti elske.

Tag regntøj på og gå ud
En gratis aktivitet som alle børn elsker, er at være i naturen. Udnyt naturen omkring jer og tag en tur på stranden, i skoven eller på legepladsen. Så på med regntøjet og den varme trøje og afsted. Her kan børn i alle aldre være med, og det koster ingenting.

Bag og smag
Når det er lidt koldt og blæsende udenfor, er der ikke noget bedre end nybagte boller eller kage. Især som afslutning på en eftermiddag i skoven eller hygge med påskepyntklipning. Der findes et hav af lækre påskeopskrifter på både boller og kager, så der er nok at gå i krig med. Så kan I jo inviterer familie og venner på hjemmebag og påskehygge. Vil du se en masse kreative påskeopskrifter, så kig her.

Hvad skal I lave i påskeferien?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *