Når børnene sover og jeg sidder i sofaen og spiser chokolade og drikker iskaffe, kan jeg godt lide at kigge lidt med hos mine blogger-kollegaer. Idag vil jeg vise jer 5 seje blogger-mødre, som jeg alle sammen følger med hos. Det er alle sammen kvinder, der skriver om det at være mor blandet med en masse andet lækkert indhold. Læs lidt om dem herunder, og besøg deres blogs hvis du synes de lyder som nogen du gerne vil lære endnu bedre at kende.

Canabuttenschon.dk
De fleste kender nok Cana? Hun er gift med sangeren Thomas Butteschøn, og de har 2 skønne drenge. Jeg elsker at følge med i hendes univers, der er en kombi af hendes viden omkring graviditet og fødsler, krydret med hendes gode stil og flotte billeder. Hun er uddannet jordemoder, men blogger nu på fuld tid, og har altid gang i mange spændende projekter. Hun skriver levende og med så meget personlighed, at jeg næsten føler vi er blevet veninder af at læse med ved hende. Derudover har vi en stor glæde for træstammer til fælles – det er altid rart at følge nogen man virkelig kan relatere til. Hendes blog er fyldt med glæde, humor, mode og sjove hverdagshistorier, som man bliver glad af at læse.

Nannapretzmann.dk
Jeg har fulgt med hos Nanna siden hun bloggede under navnet tvillingernes mor – men nu er der også kommet en lillesøster til, og nu blogger hun under hendes eget navn. Hun skriver så dejligt, og har den seneste tid skrevet meget åbent om hendes skilsmisse og hvordan hele familien har taklet deres nye situation. Jeg startede i sin tid med at følge hende, fordi hun skrev om hvordan hun kvittede jobbet og blev hjemmegående med sine børn. Tanker jeg også selv gik med den gang. Senere er hun også blevet selvstændig, og det er lidt sjovt at følge andre i samme båd.

Fabelmor.dk
Fabelmor hedder også Camilla, og skriver på sin blog om det at være mor, gravid med barn nr. 2 og forfatter. Jeg er blevet rigtig glad for at følge med hos Camilla, hun har så mange gode råd til os selvstændige hjemmearbejdende mødre, især om hvordan man junglerer hverdagen med både børn og arbejde hjemme. Jeg lærte Camilla at kende for første gang, da hun gæstede min blog i forbindelse med serien “Mød en mor”, så hvis du ikke fik læst det, og gerne vil lære Camilla lidt bedre at kende, så læs med her.

Confessionsofapseudomom.dk
På denne blog fortæller Luna om hvordan det er at være mor til pseudotvillinger, og det er jo noget jeg kan relatere til. Faktisk er hun gravid igen, og er derfor snart mor til tre. Jeg elsker at følge hende, fordi hun er en kvinde med ben i næsen, der siger tingene som de er, og ikke holder sig tilbage. Hun skriver meget om sine tanker som mor, graviditeten, om langtidsamning, og om at bære sine børn. Jeg synes hun er super sej, og elsker at følge med i hendes indlæg både om det sure og det søde morliv.

Yogamor.dk
Her skriver Josefine om yoga og livet som mor – surprise. Jeg begyndte at følge bloggen da jeg var gravid med Ellen, fordi Josefine også var gravid, og jeg havde stor glæde af at læse hendes tanker, som var mange af de samme jeg havde. Ud over hendes mor-tanker, er hun også vikle-mama, og så er hun super sej til yoga. Altså jeg elsker yoga, jeg får bare ikke gjort noget ved det, og så er det super fedt at se Josefines yogabilleder og -film.

Hvad med Jer, kender i nogle seje mødre man skal følge?

2 thoughts on “Bloganbefaling: 5 seje mother-bloggers”

  1. Tak for nogle gode links – og for at nævne min blog:-) Nu er jeg helt smigret … Jeg vil straks smutte ind og læse nogle af de andre skønne blogs, du nævner, for det var ikke dem alle sammen, jeg kendte i forvejen! Af andre mor-bloggere jeg følger vil jeg i øvrigt fremhæve Neohippie.dk – den er jeg virkelig glad for:-) Mange hilsner Camilla/Fabelmor.dk

    1. Ja det er også en rigtig god side 🙂 Selvfølgelig skulle din side med, jeg elsker dine indlæg om hvordan man balancerer hverdagen som mor og selvstændig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *