1. Der er de der super tjekkede forældre, der sidder i sofaerne med benene oppe og slapper af med en kop café latte, med hovedet begravet i enten strikketøjet eller en Ipad.
  2. Og så er mig – Den pustende og svedige mor med uglet hår, der tonser rundt for at følge med tumlingen. Jeg skal helst komme først op på rutsjebanen, hoppe højest i trampolinen og lave den største bombe i boldbassinet. Jeg vil det hele, men samtidig må jeg sande at formen efter 2 børn ikke helt er hvad den har været, og at jeg efter tre ture på den store rutsjebane (med mange trapper) må kapitulere opfordre barnet til at vi i stedet går i hoppeborgen, hvor mor lige kan få pusten inden det går løs igen.

Hvilken type er du?

IMG_1062

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *