Kender I mon Føtex’s børneklub “Føtex for de små”? Jeg har netop meldt begge børn ind (både J på 1 år og ufødte E). Hvis du har børn under 3 år vil du få en gratis velkomstgave når du melder dig ind. Hvis du er gravid, vil du både få en velkomstgave til barnet, samt en baby startpakke. Den har jeg ikke hentet endnu, men jeg skriver selvfølgelig hvad den indeholder når jeg får den.

Gratis

Men gaven til J var denne fine Brio bil, som han blev meget glad for. Vi har en del Brio legetøj, men havde ikke bilen, og han er allerede meget glad for den. Gaverne er lidt forskellige, så man kan ikke forvente at få præcis den samme som denne, men som mor til små børn er jeg sikker på du vil sætte pris på et gratis stykke legetøj. Det kan jo være svært at få pengene til at række til at købe legetøj til sine børn i et dagligdagsbudget, så det er skønt med en gratis gave synes jeg. J er helt enig.

Husk at hvis du er gravid er der mange steder du kan hente gratis babypakker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *