Annonce

R og jeg har aftalt ikke at give hinanden julegaver i år. Mest fordi at vi ikke rigtig ville vide hvad vi skulle give hinanden. Vi har alt hvad vi behøver, og vi køber det oftest selv hvis der er noget vi mangler. 

Alligevel ville jeg gerne give ham en gave, så jeg besluttede mig for at gå igang med at lave en sweater til ham i tunesisk hækling. Det giver et super smukt mønster, og jeg hækler den i en lækker blød uld.

Jeg lagde hårdt ud, og kom godt igang, men så skete det at børnene besluttede i fællesskab at de ikke ville sove om aftenen mere. Så alt den tid jeg før brugte på at hækle, forsvandt til børneputning og amning.

tunesisk hækling

Nu er det blevet klart for mig at jeg ikke når det inden jul. Det er en skam for jeg kan allerede nu se at det bliver en super lækker sweater – men set på den positive side, så er jeg jo allerede igang med næste års julegave. Det må jeg da kunne nå.

strik2

Hvis der er andre der heller ikke har tiden til at hækle sweatere til jeres mænd, eller selv fremstille en striktrøje, så er det godt at man kan købe sig til det. Der findes faktisk rigtig mange lækre striktrøjer til mænd, både dejlig varme og super smarte.

Se nogle eksempler her: striktrøjer

//Indlægget er sponsoreret//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *