Som overskriften siger er jeg I denne uge hjemmepassende mor på prøve. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker at bruge tid med mine børn. Nu hvor jeg er på barsel har jeg muligheden for at være sammen med dem hver dag. Jeg har dog været lidt usikker på hvordan det skulle fungere at have dem begge hjemme. Det der med en meget aktiv 1,5 årig og en lillesøster på 2,5 måneder der ofte skal ammes. Derfor har vi valgt at J holder fri fra vuggestuen i denne uge for at se om det kan fungere at have dem begge hjemme.

Nu er den første formiddag gået, og jeg er meget optimistisk. J vågnede kl. 6, vi lå og puttede i sengen og så vågnede lillesøster. Vi havde en dejlig stille og rolig morgen, begge børn fik noget at spise, og vi gik en tur og så på heste i mens lillesøster fik en lur. Hjemme igen spiste vi frugt og hyggede med at bage boller. Søster blev ammet og faldt så i søvn. Så spiste J og jeg frokost hvorefter han kom ud og sove og faldt i søvn på ingen tid. Det virker lidt for godt til at være sandt at begge børn nu sover deres middagslur på samme tid. Nu har jeg sat mig med et glas iskaffe og slapper af og tænker på hvor heldig jeg er at have så skøn en familie.

Det er spændende at se hvordan resten af ugen kommer til at gå, jeg nyder i hvert fald at have begge mine børn hjemme ved mig.

Opskriften på de lækre boller, kan I finde lige her

hjemmepassende mor
Hjemmepassende mor
IMG_7234

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *