..at have de to unger hjemme ved mig hver dag. Nu er den første uge med begge børn hjemme gået, og må sige at vi slet ikke er klar til at J skal starte i vuggestuen igen. Det er næsten 5 uger siden han har været der, og tror ikke han mangler det som sådan. Han elsker at lege med børn, så det skal han selvfølgelig også i sin hverdag. På torsdag skal vi prøve og hen i en legestue, og lege med en masse nye børn. Jeg glæder mig virkelig, jeg tror han får det så sjovt. Lillesøster skal selvfølgelig også med, selvom hun nok først får glæde af andre børn om noget tid.

I ugens løb har vi storhygget os herhjemme. Vi har haft besøg af familie, leget inde og ude og så har vi besøgt farmor og farfar. Børnene har været så gode til at sove middagslur, og har begge sovet 2-3 timer og endda samtidig. Det er jo helt vildt. Måske det er begynderheld. Det vil tiden vise.

hjemmegående

Det er helt vildt, der er sket så stor en udvikling med J de sidste 5 uger. Han snakker som et vandfald og lærer nye ord hver dag. Det gavner ham virkelig at have så meget voksenkontakt som han har med os forældre herhjemme. Det er nemlig mit indtryk at det godt kan mangle lidt i vuggestuen, da de jo har travlt og mange børn at holde styr på.

Min mavefornemmelse siger mig helt klart at J skal have lov at blive hjemme ved os permanent, dog skal jeg lige have helt styr på mit job. Jeg er på barsel nu, men skal have snakket med arbejdet om hvornår jeg starter igen osv. Vi er nemlig ikke sikre på at det er en god ide at tage J ud af vuggestuen hvis det kun er nogle måneder. Men nu må vi se, jeg får forhåbentlig styr på jobsituationen i den kommende uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *