Man får mange kommentarer når man går rundt med sit barn i en slynge eller en vikle. Endnu flere hvis dit barn er over 1 år og du stadig bærer på ham eller hende. I kan garanteret genkende nogle af de skeptiske spørgsmål jeg ofte når jeg bærer på lille E.

 1. Hvad siger du sådan et stykke stof koster ??? (sagt med foragt i stemmen)
 2. Hvad skal du med så mange af dem?
 3. Skal han/hun ikke snart lære at sove i barnevogn?
 4. Hvor længe skal du blive ved med at slæbe rundt på ham/hende?
 5. Skal han/hun ikke snart lære at gå selv?
 6. Tror du ikke han/hun har det for varmt?
 7. Er du sikker på han/hun ikke falder ud?
 8. Får du ikke vildt ondt i ryggen af det der?
 9. Er det ikke sådan en afrikanerne bruger?
 10. Er han/hun ikke snart for stor til det der?

Spørgsmålene bliver ofte stillet af folk der ikke rigtig kender til viklekonceptet, og synes lidt det er noget hippiepjat. Heldigvis er det langt flere positive kommentarer og interesserede mennesker man møder som slyngemor, og jeg vil glædeligt fortælle andre om hvorfor jeg bærer mine børn. Det er nemlig rigtig sundt for børnene, og de får masser af trykhed og nærhed, samtidig med at de bliver skærmet fra overvældende indtryk fra omverden. Se selv hvor skønt det ser ud på billederne.

vikle vikle

vikle vikle

vikle vikle

Hvilke spørgsmål eller kommentarer får I når I går rundt med jeres barn i slyngen? Skriv gerne en kommentar herunder.

Vil du læse andre indlæg i kategorien Slynger og Vikler? Så klik her

3 thoughts on “Livet som slyngemor: 10 spørgsmål du garanteret har fået..”

 1. Jeg har kun prøvet strækvikle – og det har vi været SÅ glade for herhjemme at jeg overvejer at investere i en FV 😉
  Hvilken er det du har på på nederste billede? Den ser skøn ud!

  1. Det er en Ellevill Gaia Celia i str. 4. Hvis du overvejer en fastvikle vil jeg anbefale dig gruppen Slyngegalleriet på Facebook hvis du ikke allerede kender den. Der kan du hente masser af inspiration og hjælp til valg af den rigtige vikle 🙂

 2. Jeg havde desværre ikke nogen vikle da min søn var lille nok til at sidde i en. Dengang var det vidst ikke så udbredt som nu. Men når vi engang skal have et barn mere, så er det helt 100 at jeg skal have en vikle! Det ser bare så trygt og nært ud. Og så ved jeg at jeg vil synes det er rart at have armene fri. Med min søn fik jeg overbelastet min venstre arm, fordi jeg altid gik og bar på ham. Det vil jeg gerne forsøge at undgå næste gang ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *