I fredags ramte kalenderen dagen hvor min ferie startede. En ferie på 4 uger, der efterfølges af min barsel. Hold da op hvor er denne graviditet fløjet afsted, og jeg er nu fuldtidsmor på fuldtid det næste lange stykke tid. Det har jeg det egentlig super godt med, for jeg føler lidt jeg har forsømt J på det sidste. Jeg egner mig bare slet ikke til at være en af de mødre der arbejder 37 timer om ugen, afleverer tidlig og henter sent.

fuldtidsmor

Jeg har altid troet at mit mål i livet hovedsageligt lå i det karrieremæssige, og jeg har jo også en lang videregående universitetsuddannelse. Jeg har altid troet at børn og familie var noget der kom på et tidspunkt, og foregik udenfor min 37 timers arbejdsuge. Men der tog jeg grueligt fejl. Jeg er først og fremmest Mor med stort M. Jeg lever og ånder for min familie, og karrieren er røget lidt i baggrunden. Jeg elsker at bruge min viden og lære nye ting, men jeg er slet ikke klar til at forsømme min familie og rende rundt og lege karrierekvinde. Derfor ser jeg frem til denne barsel, hvor jeg nu ved hvad jeg går ind til. Jeg ved at mine prioriteter er J og lillesøster, og jeg vil nyde hvert et øjeblik. Lige nu gælder det om at blive klar til lillesøster kommer om ca. 8 ugers tid. Puha hvor blev tiden lige af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *