Så siger kalenderen oktober og det betyder en helt ny hverdag for vores lille familie. September er blevet brugt til at tage en del store beslutninger, og nu kommer hverdagen hvor vi skal få det hele til at spille sammen. Jeg er meget spændt og forventningsfuld, og jeg er sikker på det nok skal blive rigtig godt når vi vender os til det hele.

Udmeldelse af vuggestuen

Den seneste måned har vi brugt vuggestuen begrænset. Vi har opsagt J’s plads, både fordi vi har været utilfredse med nogle ting derovre, men også fordi jeg jo går hjemme med E, og han skal selvfølgelig være mest hjemme ved mig. Han har dog været glad for at komme der nogle timer og lege om formiddagen, men da vi ikke kunne få en deltidsplads, har vi valgt at melde ham helt ud. I stedet benytter vi os af nogle af de gode tilbud der er til børn her i området: Børnesalmesang, legestue og så er vi begyndt til forældre/barn gymnastik. Så han skal nok få en masse børn og lege med alligevel.

hverdag

Fra lønmodtager til selvstændig

En anden stor ting det er sket i vores familie, er at jeg har sagt mit trygge job op her pr. 1 oktober. Jeg har ikke været på arbejde længe, da jeg jo er på barsel, men har nu valgt at sige op og springe ud som selvstændig. Så nu er jeg min egen chef. 1. oktober gik mit nye firma i luften, og jeg er allerede super glad for at være igang igen. Nu skal vi bare have alting til at spille sammen som familie med hjemmepassede børn, 2 firmaer på adressen og R med fuldtidsjob. Thank God for de gode bedsteforældre børnene har, der altid er klar på at give os en hånd. Uden dem ville det ikke gå.

Jeg glæder mig til at fortælle Jer meget mere om min nye virksomhed, hvordan det går med børnene, og så har jeg en ny spændende serie om hvordan det er at være mor i ærmet. Den kommer her på bloggen i løbet af denne uge. Her vil du møde en masse fantastiske mødre, der fortæller åbent om det at være mor på godt og ondt. Vil du også være med til at fortælle om dine oplevelser som mor, så send mig en mail på tina.westergaard@gmail.com, så sender jeg dig mere info. Alle mødre kan deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *