Vi har fået nyt spisebord, eller faktisk er bordet gammelt, men for os er det nyt. Vi elsker at finde gamle smukke ting begge to, og denne gang er det Rasmus der har slæbt et spisebord med hjem.

Først var jeg ikke begejstret, det er stort og det passer ikke godt til vores stole. Nu hvor det står i stuen elsker jeg det. Jeg må indse at bordet er perfekt, og at det er stolene der må skiftes ud.

Rasmus er heldigvis med på at vi må have nye stole, nu skal vi bare finde dem vi gerne vil have. Jeg vil aller helst have nogle Eames stole med armlæn og mørke træben. Det er virkelig mine drømmestole, som jeg har drømt om i mange år. Man bliver jo lidt miljøskadet indenfor arkitektfaget. Jeg har gyngestolen fra Eames, og den er så smuk, men ærlig talt så synes jeg ikke lige at budgettet er til at bruge over 20.000 kroner på nye spisebordsstole.

Når vi nu taler om designermøbler, har jeg igennem årene opbygget en ganske omfattende ønskeseddel, du ved en af de der “Når vi vinder i lotto og bygger vores drømmehus”-ønskesedler. Ud over Eames-brødrene, er jeg vandvittig begejstret for Arne Jacobsen, hans bølling, Nanna Dietzel og den tids danske arkitekter. De kunne bare et eller andet helt specielt, som jeg elsker. Især et hans bølling bord står højt på min ønskeliste, jeg synes at hans bakkeborde, specielt dem i røget eg, er helt fantastiske. Det ville altså heller ikke gøre noget hvis der stod sådan et herhjemme.

Indtil videre må jeg nok nøjes med at drømme om skønne designermøbler. Måske jeg engang får råd til at prioritere den slags, men med 2 små børn der til tider terroriserer hjemmet til uigenkendelighed, er det måske heller ikke det helt rigtige tidspunkt lige nu. Men det er jo altid dejligt at have noget at se frem til. Når børnene er vokset fra at smøre chokoladekiks i sofaen og vi har fået bygget det der drømmehus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *