Hverdagen er tilbage.. Det er både godt og ondt. Det har været fantastisk at far har haft fri hele julen, og vi alle 4 har kunne hygge os sammen, men det bliver også godt at komme tilbage til hverdagens rutiner. Selv om jeg aldrig har været fan af faste rutiner, så forstår jeg dem nu – det er simpelthen essentielt når man har børn. 

Der er faktisk sket så meget hen over julen, at jeg nok ikke kan nå at berette om det hele i et indlæg. I stedet vil jeg bruge dette indlæg til at fortælle jer, at julen for mig har handlet om at trække stikket ud og være sammen med min familie. Derfor har der været så stille på bloggen hen over julen.

Vi har nydt hinanden, leget, besøgt familie, og har også nået at slappe lidt af herhjemme. Vi har nydt at være sammen med børnene hele dagen begge to, og hvor er der bare sket meget med dem.

img_0178

J snakker som et vandfald, og der kommer flere og flere ord på hele tiden. Han har haft en dejlig juleaften, hvor han dansede og sang mens vi gik rundt om juletræet, og selv om det var lidt overvældende med alle de gaver, så fik han leget og endda mødt julemanden. Han er blevet 2 år 5 dage efter jul, hvor vi havde en dejlig dag med bedsteforældrene og hygge herhjemme. Så har han haft et festligt nytår, dog kom ham tidligt i seng, for ugens strabadser havde sat sine spor.

E udvikler sig hver dag. Hun bliver langsomt bedre til at spise og drikke af kop. Hun sover længere stræk om natten, og vågner nu kun 1 gang for at spise. Hun kommer op på alle 4 og er så småt ved at knække koden til også at komme fremad, og idag opdagede jeg den første tand er tittet frem. Ej hvor tiden altså bare flyver afsted.

Nu rammer hverdagen os igen, og vi skal til at finde tilbage i vores rutiner. Det bliver rart for børnene at få lidt ro på, og jeg glæder mig faktisk til nogle stille og rolige dage med børnene hvor vi kan lege og tage det hele på deres præmisser. For selvom vi siger at julen er børnenes fest, så er det jo i virkeligheden slet ikke noget børnene rigtig kan overskue eller nyde fuldt ud. Det er da fedt med julegaver og hygge med familien, men en overflod af gaver, forskudte sengetider og mange mennesker på få dage, det kan godt sætte sine spor på så små børn.

Så godt nytår til alle mine læsere, jeg håber I fortsat vil følge med i det nye år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *