Molokjole

Der har været ualmindeligt stille på bloggen de sidste uger. Vi har haft travlt, og har brugt den tid der var tilbage på at være familie. I disse dage står tiden igen lidt stille, vi er nemlig blevet ramt at en omgang skoldkopper herhjemme. Johannes har været hårdt ramt, men nu ser det endelig ud til at de er på retur.

Dagene er gået med hjemmehygge, lege i haven, bage, se en masse film og bare hygge og være sammen. Noget af alt den tid vi har brugt på sofaen med tegnefilm, har mor også brugt på at shoppe lidt nyt sommertøj. For Johannes er pludselig skudt i vejret, og kan ikke passe ret meget af hans gamle tøj. Kun alt det der enten er for varmt, eller fyldt med huller. Så lidt nyt måtte der til. Så er det lækkert at kunne finde nogle gode Tilbud på børnetøj. Der er nemlig for tiden rigtig mange børnetøj udsalg og babytøj udsalg rundt omkring på nettet.

Jeg har også kigget på lidt til Ellen, egentlig mangler hun ikke anden end badetøj, men det er nu svært med alt det søde pigetøj. Der er blandt andet rigtig mange lækre molo tilbud, for eksempel denne søde lille molo kjole, som der ovenikøbet er 40% på lige nu. Her kan du se alle Molo tilbud

MolokjoleShortssmåfolk

Jeg har også fundet mange fine ting til børnene hos mini a ture udsalg, blandt andet smarte shorts til Johannes. Her kan du se det store Mini A Ture udsalg

Det eneste Ellen faktisk mangler er badetøj, og jeg har kigget en del på småfolk badetøj. Vi har en UV-dragt til Johannes fra sidste år, som han stadig kan passe, og vi er faktisk rigtig glade for den, så vi vil helt klart også have sådan en til Ellen. Jeg synes at dem fra småfolk er rigtig fine. De er søde uden at blive mega tøsede og prinsesseagtige. Jeg har dog ikke helt besluttet hvilken af dem det skal være endnu.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *