Reklame – indlægget er sponsoreret af Bellabellacci.dk

Jeg har tidligere skrevet om hvordan jeg er stoppet med at bruge shampoo, det kan du læse om her. Det har virkelig været en øjenåbner for mig at jeg kan have et lækkert og rent hår uden at vaske det i shampoo hver eneste dag.

Når det så er sagt, så er der bare tidspunkter hvor det er rart og praktisk at have en god shampoo. For eksempel når man er på ferie eller rejse, eller bare når man har travlt. For selv om jeg elsker min rasul-ler, så tager det bare lidt ekstra tid at vaske håret på den måde, og nogen gange skal det altså bare gå hurtigt.

Sådan en morgen var det i morges, børnene sad plantet ved spisebordet med deres yoghurt (ja den usunde slags fyldt med sukker – sorry mom police!) og jeg stod inde i badet. Ganske vist med åben dør, så jeg kunne følge med i lydene fra slagmarken i mens. Jeg vil ikke komme nærmere ind på hvad der skete, men lad os bare sige at yoghurten var alle andre steder end der hvor den burde være! Du kender det sikkert..

Men på de her dage, hvor håret selvfølgelig altid er fedtet og trænger til en vask, så er det bare rart at have en lækker shampoo der kan gøre det beskidte arbejde hurtigt og smertefrit. Jeg er ikke for frelst helsefreak til at indrømme at jeg stadig vasker mit hår i shampoo på disse dage, fordi når livet rammer er det bare ikke altid at børnene får speltboller til morgenmad og jeg vasker mit hår i ler. OG SÅDAN ER DET BARE!

Så på dage som i dag, tyr jeg gerne til en lækker økologisk shampoo fra John Masters Organics, der er 100% naturlig og ikke indeholder nogen former for tilsætningsstoffer. Tilmed dufter den skønt af lavendel og rosmarin.  Vil du forkæle dig selv med lækre Naturlige shampoos, så se nærmere på det store udvalg af naturlig shampoo her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *