ANNONCE

Så mange kloge mødre har fortalt mig at jeg skal købe overtøj lige efter sæsonen er slut, for så er det på tilbud. Det er da skide smart. Det er bare lidt svært at vide hvor meget de der børn vokser hen over en sommer. Altså fx har Johannes i år kunne passe sin vinterjakke fra sidste år – Ok det var lidt stor sidste år, og lidt lille her sidst på vinteren. Men det gik, og vi sparede de penge.

Men nu prøver jeg så det der med at se på vintertøj nu, og måske spare en ordentlig sjat penge. Jeg har blandt andet kig på nogle fine Vinterjakker fra Mini A Ture. På Jakker, og alt mulig andet tøj kan man fx spare gode penge ved at finde det på Liked. Der er nemlig 50% på mange af modellerne rundt omkring lige nu. Lige som der er tilbud på mange af de andre ting fra mærket – Jeg elsker deres tøj. Det er så fint og simpelt, med sarte og støvede farver.

jakker

Du kan finde mange gode tilbud på masser af Jakker fra Mini A Ture til både piger og drenge hos Liked.dk lige nu.

Se alle de gode tilbud på Jakker fra Mini A Ture, eller klik her for at se alle varer fra mærket

Kender du ikke Liked? Så er det en side, der samler de bedste tilbud på modetøj fra de forskellige webshops rundt omkring, så du kan hurtigt danne dig et overblik over tilbudene. Samtidig er du sikker på at du ikke går glip af et godt tilbud. De har både kategorier for tøj til mænd, kvinder og børn, og du kan faktisk også finde sko og accessories derinde.

Okay, det var så overtøj. Men hvad med undertøj? Johannes’ bodyer er snart ved at være ovre det, og jeg er lidt i tvivl om hvad jeg så skal købe. Altså jeg mener nu er Johannes jo snart i den alder hvor han gerne skal begynde at gå på toilettet. Han bruger af og til toilettet, vi sætter ham altid på inden han skal i bad, og så tisser han nogen gange. Derfor tænker jeg også at bodyer måske er ved at være et overstået kapitel? Eller hvad? Jeg tænker lidt at det måske er nemmere at få ham på toilettet flere gange om dagen hvis han har 2-delt undertøj.

Derudover er det jo snart sommer, og så er det måske rart at det er nemt lige at smide blusen frem for at skulle have bukserne af og knappe body op osv. Men kære mødre (og fædre) – nu må I gerne komme på banen. Hvornår skiftede i til 2-delt undertøj? Jeg vil rigtig gerne høre jeres erfaringer og råd, I plejer at være så gode til at give råd. TAK!

2 thoughts on “Undertøj og overtøj”

  1. Har selv psodotvillinger . Mine er begge drenge. Fra maj 14 og aug 15. Jeg har droppet at købe overtøj på tilbud. Mine vokser simpelthen så hurtigt du tror det er løgn. Den store bruger str 110/116 og den lille 98/104. Så det der med hvornår man stopper med body er ligesom kommet lidt af sig selv. ? vi kan stadig klemme den lille i bodyer så sådan bliver det lidt endnu, overvejer lidt at stoppe når det bliver varmt til sommer. Den store var 2 år og 3 mdr. da han stoppede. Han blev for lang. Problemt er jo lidt at han nok stopper med ble over sommeren og så vil de begge bruge 98/104 i underbukser….. og det har vi ikke lige nok underbukser til ?

    1. Okay Johannes er stadig i sine str. 92/98, men tænker som dig også at det nok bliver hen over sommeren vi arbejder på at smide bleen. Så må nok ud og finde noget 2-delt undertøj 🙂 Tak for din kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *