REKLAME – INDLÆGGET ER SPONSORERET AF nordhjem.dk

For snart 4 år siden, mens jeg var højgravid, irritabel og led meget af kvalme, besluttede vi os for at renovere vores køkken. Det var et spændende projekt, vores samarbejde såvel som håndværksmæssige færdigheder blev sat på prøve, men vi nåede hele ud på den anden side, med et køkken som vi faktisk idag stadig er super glade for.

Inden vi tog beslutningen om selv at renovere, havde vi fået nogle tilbud på nye køkkener og håndværkerhjælp, men da prisen var helt uoverskuelig for os (100.000 kr ca) blev vi enige om at give det et forsøg selv.

Jeg har desværre ikke nogen før-billeder af køkkenet, men jeg vil prøve at beskrive det for dig. Ca. 12 kvadratmeter – retrostil med røde fliser på væggene, look-a-like kork på gulvet og et meget indelukket rum med 4 døre og et enkelt lille vindue der var godt pakket ind med overskabe.

Vi rev alle overskabe ud, bankede et stort hul ind til stuen og malede alle køkkenskabe i en lys grå farve. Vi fik ny bordplade, håndvask, armatur, emhætte, og fik lavet en smart barløsning mellem stue og køkken. Alt for under 15.000 kr! Vi er super glade for resultatet, og elsker simpelhen det lyse og indbydende rum, som man nu har lyst til at være i. Det er super fedt med den åbne forbindelse mellem stue og køkken, og vi nyder at kunne være sammen alle sammen når en af os (oftest far) står i køkkenet.

 

Vi har valgt nogle enkle løsninger og en simpel boligindretning, der passer godt til os og huset. Har du brug for ideer til at komme igang med dit eget køkkenprojekt? Så vil jeg anbefale dig at besøge Nordhjem.dk – PS de har et stort udsalg lige nu!

Find indretnings inspiration , lamper, brugskunst og lækker køkkenindretning.

One thought on “Køkkeninspiration: Vores dejlige (lille) køkken!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *