vuggestuestart

Okay jeg ved det godt.. Jeg har været væk meget længe.. Men dagene flyver med børn, arbejde og bare at være familie. Dagene kan faktisk til tider være lidt hektiske. Derfor har vi også taget en for os lidt uventet beslutning. Men I får lige et hurtigt indlæg om den forestående vuggestuestart.

Vores lille Ellen skal starte i vuggestue fra den 1. oktober. Det er for hendes egen skyld at vi nu har taget denne beslutning, hun keder sig simpelthen herhjemme med mig når Johannes er afsted. Og ja jeg er nok kedelig at være sammen med, for der er jo nogen gange bare noget arbejde der ikke kan vente til hun sover, og telefonsamtaler der bare skal overstås.

Derudover er det en skrigende pige jeg skal tvinge med hjem hver morgen når vi har afleveret Johannes, hun vil bare så gerne have lov til at lege derovre. Hun kender pædagogerne, børnene og sågar alt legetøjet, og kunne faktisk ikke være mere ligeglad med sin mor når vi er der. Så jeg tror at det er det helt rigtige for hende. Selvom det er hårdt for moderen! Jeg havde jo troet at hun skulle være hjemme ved mig indtil børnehavealderen. Men nu er hun 1,5 år, og hun er mere end klar på nye udfordringer.

Men det bliver rigtig godt for os som familie. Det betyder at jeg kan få ordnet mit arbejde om formiddagen når børnene er afsted i vuggestue og børnehave. JA I læste rigtigt, for som om det ikke er nok at min lille pige skal starte i vuggestue, så skal min store dreng starte i børnehave samtidig!! Tag lige og stop tiden lidt, inden jeg ser mig om flytter de vel hjemmefra. Puha, nå men det betyder jo så at når jeg henter børnene til middag, så har vi resten af dagen til at lege og hygge os, og forhåbentlig skal jeg ikke arbejde hele aftenen mere. Det er vist også noget far vil sætte stor pris på!

Med vuggestuestart og ikke mindst efterårssæsonens indtog, skal der jo købes en masse nyt tøj og overtøj. Flyverdragt, regntøj, gummistøvler, vinterstøvler, osv. osv.. Altså heldigvis er jeg ikke en der går så meget op i pige og drengetøj, så Ellen får altså lov at bruge det blå regntøj og de grønne gummistøvler. Men lidt nyt skal der jo altså til.

Det betyder jo også at nu er lovligt med lidt shoppeterapi, og det er jo faktisk helt rigtigt lige nu på en stormfuld aften med et glas vin i hånden. Nettet bugner af gode tilbud på overtøj, fodtøj og rigtig mange andre børneting som vi faktisk ikke behøver, men som jo faktisk er meget hyggeligt eller rart at have.

Mangler du nyt tøj til vuggestuestart?

Som vi alle ved er børnetøj og børneting nærmest det dyreste i verden, derfor er det også fedt at man mange steder nu kan vælge betal med børnepenge, eller børnetøj på kredit. Vil du vide mere om det, eller hvilke butikker der tilbyder børnepenge kredit, så klik her: Betal med børnepenge

Betal med børnepenge

Hvordan har dit barns vuggestuestart været? Del gerne gode erfaringer herunder i en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *