Puha der er sket så meget siden sidst. Der har været meget stille her på bloggen.. Dette skyldes at vi i den seneste måned er gået fra at være en familie på 3 til at være en familie på 4. Lille E kom endelig ud af maven, 9 dage over termin. Så vi nåede da lige at blive en smule utålmodige. Men nu er hun her, og vi er ved at finde en rytme i hverdagen med en storebror der er ved at få sine kindtænder og en lille pige der helst vil amme hele dagen. Det kan være svært at få hverdagen til at køre med to børn der gerne vil hænge på en og have opmærksomhed, og stadig få lavet lidt herhjemme.

Derfor har jeg brugt min strækvikle en del til lille E. Hun elsker at sidde der, og falder hurtigt i søvn hvis hun er urolig. Jeg elsker den nærhed og de frie hænder det giver. Det gør at jeg samtidig kan lege med storebror eller ordne vasketøjet.

Jeg kunne dog hurtigt mærke at strækviklen var hård ved min ryg når jeg bar E for længe af gangen. Derfor har jeg nu købt mig min første fastvikle, og jeg elsker den allerede. Den er intet mindre end fantastisk. Jeg troede den ville være skide besværlig at få bundet og strammet godt til, men det går bare så let allerede efter få forsøg. Jeg vil ikke gå i detaljer med de tekniske ting bag det at vikle sit barn lige nu, blot vise jer lidt billeder af mit lille vidunder i viklen. Viklen er en Yaro Triskele med bomuld og hør, og synes allerede at den er lækker blød efter en vask og et par bæringer.

Yaro Triskele

Yaro Triskele

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *