Jeg har nu i en uges tid gået til zoneterapi med lille E fordi hun har så ondt i maven. I dag var 4. gang og heldigvis ser det ud til at det hjælper lidt på hendes mavekramper. Så nu satser vi på en stille og rolig sommerferie fra næste uge. Ej hvor bliver det dejligt bare at hygge og være familie og holde fri.

Jeg har også selv fået lidt terapi – det berømte shoppeterapi. Før jeg blev mor bestod det ofte i tøj eller sko til mig selv, men nu er det altid ungerne der skal have nyt. Denne gang blev det dog lidt til mor og lidt til børnene. Nemlig en ny vikle. Kan næsten ikke vente til den kommer med posten, så jeg kan få den vasket og bruge den i ferien. Det er en smuk vikle fra Yaro, den hedder La Vita Emerald og er i str. 4. Jeg glæder mig sådan til at prøve den.

la vita emerald shoppeterapi vikle

Mens jeg venter på den kan I lige få et billede af os fra igår hvor lille E var noget morgensur. Hun faldt dog hurtigt i søvn da hun kom op i viklen på mors mave.

shoppeterapi vikle yaro triskele

Håber I alle får en dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *