Ellen er nu 10 måneder – Når man fortæller det til folk, der reaktionen ofte “Nå men så skal hun vel snart i vuggestue”. Det er sådan det er her i landet, når børnene nærmer sig 1 år, skal mor tilbage på arbejde og børnene skal sendes afsted det meste af dagen. Derfor får man da også forskellige reaktioner når man siger at hun ingengang er skrevet op til pasning. 

For nej, hun skal bestemt ikke i institution endnu. Måske kan du huske at jeg har fortalt om hvordan jeg havde det, da Johannes skulle starte i vuggestue da han var 10 måneder gammel. Ellers kan du læse om det her

Denne gang følger jeg min mavefornemmelse og sk*der på hvad alle andre synes og mener. For Ellen er vores datter, og vi kender hende heldigvis bedst. Hun er den gladeste og dejligste lille pige, og hun stortrives herhjemme med mig. Hun er meget nærværende og kærlig, og har et meget nært bånd til både mig, far og Johannes. Hun har på nuværende tidspunkt bare brug for hendes familie, kærlighed, nærhed, og tryghed, som hun ikke kan få på samme måde i en institution.

Hun er meget nysgerrig, og elsker at udforske verden. Jeg viser hende så meget jeg kan, og lærer hende de ting jeg synes er vigtigt. Derudover har hun jo en fantastisk storebror som hun allerede ser meget op til, og som hver dag lærer hende nye ting. Det er helt fantastisk at se hvordan båndet mellem de to er blomstret nu hvor hun bliver mere bevist om alting. Det kan du læse mere om her

“Hvor længe har du så tænkt dig at holde hende derhjemme?”. Det spørgsmål får man næsten altid når man fortæller at Ellen ikke skal ud og passes. Svaret er meget simpelt: Så længe det giver mening for vores familie, og vi alle sammen trives med det.

Jeg er stor fortaler for at den enkelte familie skal gøre det der er rigtigt for dem. Jeg ved det ikke er rigtigt at hjemmepasse for alle, men det er det rigtige for os lige nu. Det betyder ikke at jeg respekterer mødre der får deres børn passet mindre. Tværtimod så respekterer jeg mødre der gør hvad de kan for at opfylde deres børns behov bedst muligt – på den ene eller den anden måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *