Selvom vejret siger forår, er det altså helt ok at snuppe et afsnit af en eller flere serier på Netflix i løbet af ugen. Eller binge-watche en hel serie på 5 sæsoner hvis man føler for det. Her er mit bud på 15 af de bedste serier på Netflix lige nu.

de bedste serier på netflix i 2019

14 gode serier på Netflix i 2019

Orange is the new black

En serie hvor jeg altid har ventet med længsel efter næste sæson, og har siddet klistret til skærmen de første dage efter udgivelsen for at få set alle afsnit.

Det er en skøn serie om livet i et amerikansk kvindefængsel med alt hvad det indebærer. Men der er faktisk plads til rigtig gode historier og fortællinger om alle de indsattes liv fra før de fik plads i køjesengene i fængslet. Der er masser af drama, spænding, kærlighed og humor, og det er virkelig en af mine yndlingsserier ever.

Grace and Frankie

Grace og Frankie er en virkelig sjovt serie på Netflix. Den handler om de to kvinder Frankie og Grace, som først ikke er glade for hinanden. Deres mænd bliver dog forelskede og beslutter sig for at gifte sig, og det binder de to kvinder sammen.

De starter en lidt kontroversiel forretning for 2 ældre kvinder, og vi følger dem igennem familiernes op- og nedture og sjove episoder. Serien er helt klart værd at se hvis man har brug for et godt grin.

Jane the virgin

Jane the virgin er både sjov, underholdende og spændende. Den handler om den unge jomfru Jane, der ved et uheld bliver kunstigt befrugtet og får en søn med den tidligere flirt Rafael.

Vi følger Jane i hendes liv som mor, ung forfatter og kvinde, og hendes liv er bestemt ikke kedeligt. Hvis du er vild med serier som Desperate Housewifes og Devious Maids, så er denne serie lige noget for dig!

Flere serier som denne: 10 tøseserier til den søde barselstid

Girlboss

Serien handler om den unge kvinde Sophia, som får lavet en forretning ud af at købe vintage tøj og sælge det igen på nettet. Den bygger på den sande historie om Sophia Amoruso og hendes firma Nasty Gal, og serien er både underholdende og spændende.

Hvis du elsker rigtig Girlboss tv, så er denne serie noget for dig, og den viser mange aspekter af at være en ung iværksætter der kæmper med at få praktiske ting og ideer og drømme til at gå op i en højere enhed.

The affair

Den unge Alison Bailey har meget i bagagen da hun møder Noah og hans familie på restauranten hvor hun arbejder. Det udvikler sig til et hæsblæsende forhold til trods for at de begge er gift.

Serien er fyldt med spænding og drama, og der er rigtig mange historier i denne serie, som vi finder ud af hen af vejen. Vi ser hele tiden oplevelserne fra forskellige karakterers synspunkt, og det gør den utroligt spændende, og får en til at tænke på, hvor forskelligt to mennesker egentlig kan opfatte en situation.

Love

Sød serie om Mickey og Gus der mødes og bliver kærester. De kæmper med forskellige ting i deres parforhold, som evnen til at committe sig til hinanden, intimitet, familierelationer og meget mere.

You Me Her

Emma og Jack er gift og lever det klassiske suburban life. De møder dog den unge Izzy, og hun får hurtigt en plads i deres forhold. I serien ser vi hvordan de kæmper med at gøre deres 3-personers-forhold til noget der bliver accepteret blandt familie og venner og ikke mindst hvordan de klarer hverdagens udfordringer som et par på 3.

Det er nemlig ikke altid let at være 3, og slet ikke når 2 af dem har været gift i mange år, og har levet en helt anden livsstil.

Atypical

I serien følger vi den 18-årige Sam, som er en autistisk dreng der kæmper for at være så normal som muligt. Han ønsker at være uafhængig af alle andre, og være en normal teenager med kærester, venner og alt det der. Det er dog ikke altid nemt, hverken for Sam, hans søster Casey eller deres forældre.

You

Serien er baseret på bogen af samme navn, og omhandler det klassiske spørgsmål “Hvad vil du gøre for kærligheden”. Joe Goldberg arbejder i en boghandel, og møder den upcomming forfatter Beck.

Han bliver forelsket i hende og begynder at stalke hende på de sociale medier, herefter bliver den uskyldige forelskelse til en besættelse, og Joe gør alt for at han (og kun han) skal have Beck.

Doctor Foster

Familielægen Gemma Foster mistænker sin mand for at have en affære. Hun bliver besat af at finde ud af sandheden, og hun er bestemt ikke glad for de ting hun finder ud af.

Det er ikke let for familien at finde en vej ud af dette kaos, og Gemma ser helt nye sider af sin mand Simon i løbet af processen.

New Girl

New Girl er en sjov og underholdende serie, den bedste efter serien “Venner” som vi vist alle sammen kender i denne kategori. Den handler om Jess, som efter at finde ud af at sin kæreste er hende utro, flytter ind i en lejlighed med 3 mandelige roommates.

I serien følger vi deres venskab, der liv og deres kamp for kærligheden. Sjov og underholdende og værd at se på en gråvejrs dag.

Gilmore Girls

Gilmore Girls er en klassiske. Den skal ses og gerne ses igen, og det er endnu bedre nu hvor der er kommet en ny sæson til.

I serien følger vi den uge Rory i hendes teenageår, som kæmper med at leve sit liv med familie, kærester og samtidig få en god uddannelse. Hun bor sammen med sin mor Lorelai, som ikke altid er den voksne af de to.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Serien er simpelthen noget for sig selv. Den er virkelig skør, men underholdende og hylende morsom nogen gange.

Vi møder i serien Kimmy Schmidt, som har været holdt fanget i en bunker under jorden i 15 år. Hun kender altså ingenting til det moderne samfund, og skal nu leve sit liv i New York, og det kan være hårde præmisser. Hun er dog altid glad og positiv, på trods af de situationer hun udsættes for.

Sex Education

En sjov og underholdende serie om en ung dreng, hvis mor er sex terapeaut. Han har aldrig selv haft sex, men finder ud af at han er god til at rådgive andre, og laver sammen med en veninde en hemmelig sex terapi klinik på skolen, som skal hjælpe deres medstuderende med deres seksuelle problemer.

Det er en af de nye serier på Netflix, og den er helt klart underholdende.

Vil du se mere om disse serier på Netflix, så besøg Imdb

2 thoughts on “Mine favoritter: 14 Serier på Netflix”

  1. Jeg faldt pladask for “New Girl”, da jeg var på barsel.
    Girlboss og Jane the Virginia, så på listen (selvfølgelig sammen med den nye sæson af Gilmore Girls?).
    Jeg synes bare jeg mangler tiden til at komme igang med dem ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *